11 år med samme pris på sesongkort

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City fryser prisen på sesongkort - igjen. Det betyr 11 år med uendret pris, siden opprykket i 2008! Nyheten er særdeles godt mottatt, og befester klubbens unike holdning til egne supportere.

Salget starter snart, og det er da gode forutsetninger for nok en sesong med tilnærmet fulle tribuner på bet365 Stadium. Selvsagt spøker tabellsituasjonen og nedrykkskampen i bakgrunnen her, men klubben kjører uansett på med supporterprofil så det holder. Premier League har utviklet seg til en særdeles kostbar affære, pengegaloppen har knapt noen øvre grense, og mange klubber er i ferd med å prise ut vanlige mennesker fra det som en gang var folkets sport. Området i og rundt Stoke-on-Trent har da også vært preget av nedgangstider og tøffe tak over mange år, så det er også et samsvar mellom klubb og nærmiljø på den måten. 

I tillegg kan så mange som 11.000 (!) 7-åringer nå få komme gratis på kamp i følge med en som har sesongkort på famileområdet, dersom de har vært med i prosjektet City 7 de siste tre årene. Dette prosjektet har vært en suksess, og går da på tilbud om aktiviteter og det å se en eller flere kamper gratis det året de fyller 7 år. 

 

 

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.