12.mars: Frist for påmelding fest i vest

Skrevet av Runar Kvernen .

Jubileumsfest 15. – 17. juni. Frist for påmelding: NB! - 12. mars. Keeperlegenden Gordon Banks deltar, sammen med flere gamle helter. Bli med på sommerens store begivenhet i vest!

Til jubileumsfesten på Tysnes får tidenes beste keeper følge av Jimmy Greenhoff, Mike Pejic og Terry Conroy. I følget er også SCOBAs mangeårige sekretær, motormann og tidligere spiller, John Ruggiero. Dessuten, to forretningsmenn fra området. Dette er virkelig en anledning!

Stoke City sliter mer enn godt er om dagen. Men støtten til The Mighty Potters er hevet over dette, den er evig og sterk.  Stoke Citys norske supporterklubb markerer 30 års jubileum, og vel så det, hvor det hele startet. Her bor fortsatt brødrene Gunnar og Nils Eivind Hansen, som dro i gang supporterklubben.

Tysnes er altså en kommune og et øysamfunn, sør for Bergen. Langs veien, ca 426 km fra Oslo, 159 km fra Stavanger, 47 km fra Flesland flyplass, 52 km fra Bergen sentrum, 793 km fra Trondheim og ca 2000 kilometer fra Tromsø. Så nå har du en relativt nøyaktig plassering av stedet, og at det egentlig er kun kort vei til arrangementet «Tribute to Tysnes 2018»…

Fredag er det ankomst, og mer uformelle samlinger. Lørdag er selve dagen, med markeringer og aktiviteter på dagtid. På kvelden er det jubileumsfest i restauranthuset Mandelhuset, som ligger idyllisk til ved sjøkanten. Vi starter der fra ca. 18.00.

Pris og overnatting

Pris pr person for jubileumsfest, som inkluderer tre retters middag og velkomstdrink, blir kroner 750,-. I denne prisen ligger det også en liten subsidiering av noen øvrige mindre utgifter for jubileumshelga. Drikke må kjøpes av den enkelte hos restauranten, vanlige utelivspriser.

Påmelding = innbetaling av kroner 750, - pr deltaker. OBS: Påmeldingen er bindende.

Innbetaling enten til supporterklubbens konto: 1503 17 52490. 

Eller VIPPS: 91103706 - registrert på Svein Nilsen.

Få med navn, antall og merk innbetalingen med «Tysnes 2018».

NB! Fristen er 12.mars, av hensyn til bestillinger og reservasjon av riktig størrelse på lokalet. Overnatting kan bookes på flere steder. Det tetter seg til, men du kan prøve direkte til overnattingsstedet Tysnes Sjø og Fritid.

Ellers tilbyr huset «Galanten» overnatting for kroner 500,- pr natt pr person, inkludert sengetøy og utvask. Her er det 6 rom med til sammen 12 - 14 plasser.

Ellers er det mulig å overnatte gratis på idrettsanlegget til klubben Njardar, på flere måter. Medbrakt egen sovepose eller dyne, og eget liggeunderlag er ett alternativ. På dette anlegget er det også mulig å slå opp telt. Du kan også parkere bobil eller campingvogn, gratis det også. Og er du av dem som kan ta en strekk i stasjonsvognen eller baksetet, så helt i orden.Anlegget har alle muligheter for sanitære saker, og et kjøkken hvor man kan lage kaffe og enkel mat.

Avstanden mellom de ulike stedene og arrangementene lokalt er håndterlig, ved behov for noe transport vil dette ordne seg.  

De som ønsker overnatting på «Galanten» eller idrettsanlegget, send melding på mail til arrangementsgeneral Svein Nilsen, som samler opp og forestår samlet bestilling.

Samme mann kan også svare på eventuelle spørsmål rundt hele opplegget.

Kontakt Svein Nilsen på mail: svein.nilsen@lego.com

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.