13 matcher igjen, dette gjør seg ikke sjøl!

Skrevet av Svein Moen .

Det er forventet at 50 poeng skal være tilstrekkelig til å sikre plassen i Championship. Gjestene på bet365 til helga, Cardiff er der allerede, mens Stoke må hente inn 16 på de siste kampene.

Det finnes glimrende tallmateriale omkring dette lengre ned på siden. Cardiff har tre vunnet og to uavgjort mens Stoke kan vise til kun to seiere og bedrøvelige tre tap på tilsvarende før runde 34. Når også mange av de øvrige lagene i nedrykkssonen plukker poeng jevnt og trutt er det plundrete for Stoke å få ryggen fri, kun tre poeng over streken før neste kamp.

Lagene har begge fire mann på skadelista. En trøst får det være at det rapporteres fra Clayton Wood at Shawcross er tilbake i trening men når det er aktuelt med retur til laget er fortsatt usikkert, blir ihvertfall neppe noe av til helga.

The Potters er fortsatt ikke tilbake der var, da de i som regel var bortimot umulige å slå på hjemmebane så dette frykter vi vil bli nok en småsvett, nerveslitende lørdag ettermiddag. Men som den tapre, og gjennom mange år, gjennomherdede supportergruppen vi er, tar vi igjen på pentøyet og setter oss nok en gang til foran tilgjengelig mottagerapparat.

Det er allerede bekreftet at det er My Stoke som igjen presenterer sin stødige stream, veiledning finner man på hjemmesiden til Stoke City FC. Kampen mot The Bluebirds, som kommer hele veien fra Wales, blir blåst igang kl 16:00. På Tordenskiold er som vanlig forventningene spent opp til mønet og her bydes det på begeistring og bevertning fra øverste til nederste hylle.

Potters, tid for å toppe, ikke deppe!