15.000 kroner fra Norge til hjemløse

Skrevet av Runar Kvernen .

Big Sleep Out samlet 200 deltakere på og utenfor(!) bet365 fredag kveld og natt til lørdag 2. februar. Innsatsen til støtte for hjemløse i Stoke-on-Trent satte nye rekorder, også fra Norge.

Stoke City Supporters Branch Norway (SCSBN) sender nå over drøyt 15.000 kroner til Stoke City Community Trust, det er en dobling av fjorårets resultat. Cirka 60 givere, og et lite bidrag på toppen fra den norske supporterklubben sørget for det. Innsamlingen pågår fortsatt i England, men er i innspurten. En samlet oversikt kommer nok om en stund.

Tollgate Hotel er medarrangør på Big Sleep Out, og har også samlet inn betydelige summer i tillegg.

Dette var det fjerde året med arrangement på stadion. Dette videreføres nok og behovet er stort. Antallet såkalte «rough sleepers» har økt i hele England, og Stoke-on-Trent er intet unntak. Målsettingen med innsamlingen er at kommunen, frivillige organisasjoner og innsamlede midler skal hjelpe flere, både på kort og lang sikt. Vekk fra uverdige forhold på gata, en seng, mat og helsehjelp i første omgang, og så over i programmer som en mer varig løsning. Stoke City lever med Stoke-on-Trent, og norske supporteres bidrag vil bli høyt verdsatt.

Takk til alle bidragsytere!

VIS UNITA FORTIOR

Runar Kvernen

Chairman, SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.