3 av 4 tror på poeng borte mot Man City

Skrevet av Runar Kvernen .

Kommende helg blir det en tøff oppgave for Stoke City. Men, 3 av 4 i den uhøytidelige avstemningen her på nettsiden tror på poeng på Etihad, etter sliteseieren i hjemmekampen mot Southampton. 

 

Ja, faktisk så tror 60 % at Stoke vinner, mens 15 % mener uavgjort så absolutt er innen rekkevidde. 1 av 4 tror det blir en for stor oppgave for Stoke City, og at det dessverre blir tap. 

Så spørs det da, hva som må til for at optimismen fra avstemningen sår inn. Blir det en tapper forsvarskamp med få mål, eller et fyrverkeri hvor Stoke scorer i bøtter og spann, og tar poeng på det...

 

Vi følger opp med ny poll, om kampbildet: hvor mange mål må Stoke score for å få med poeng. Klikk deg inn - og stem i vei

Kommentarer

Imponerende stor optimisme og

Imponerende stor optimisme og man må vel være ekte Stoke supporter for i hele tatt å ha tro på poeng her. Dette er faktisk denne kampen jeg er mest redd for, men fotballen er rund og ALT kan skje. Jeg hatt tapt mye på tipping da jeg ALDRI tipper MOT Stoke. Skal innrømme at ved bortekamper tok jeg med x (uavgjort), samt 2 for Stoke seier. Kan ikke være dårligere her, så jeg satser på poeng. Stoke har jo vist at mot sterke lag, så har de faktisk spilt de beste kampene. Heia Stoke.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.