700 pund til hjemløse - takk for at du bidro!

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City Supporter Branch Norway (SCSBN) har overført £700 til Stoke City Community Trust i forbindelse med kampanjen The Big Sleep Out - innsamlingsaksjonen til hjemløse i Stoke-on-Trent. Pengene blir øremerket The Macari Center i Hanley.

Flere av SCSBNs medlemmer har bidratt. Vi takker for støtten!

Stadig flere såkalte «rough sleepers» sover ute i gatene og parker i Stoke-området, det har vært en stor økning og bekymringsfull utvikling de siste årene. Og nå har lokale organisasjoner trappet opp, og flere har fått hjelp. 

Stoke City FC er i sving med nok en «Big Sleep Out» på bet365, fredag 2. februar 2018 (bildet). Arrangementet finner sted på sementgulvet under og på utsiden av tribunen Q-Railing. Målet er fokus på forholdene for hjemløse, og i tradisjonell engelsk stil drive med innsamlinger knyttet til arrangementet. Tollgate er aktivt med. Tidligere Stoke City manager Lou Macari deltar, og det gjør også den velkjente kit-man Neil «Nello» Baldwin. Også spillere har engasjert seg i saken. Stoke City Community Trust gir også en egen gave til Macari Senteret, som åpnet for et par år siden i Hanley, hvor folk som sliter kan få varme og ly.    

Her kan du lese mer om Big Sleep Out.

 

 

 

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.