Alle tiders onsdag!

Skrevet av Svein Moen .

Ledelsen i Watford vurderer onsdagens kveldskamp på bet365 til årets viktigste oppgjør i kampen om poeng, så her blir det tøft og tett da begge lagene går mot en meget krevende avslutning av sesongen.

Det er stor spenning og store forhåpninger i Stoke foran kampen mot The Hornets etter forrige forestilling. Gjestene har vist såpass dalende form i det siste at portugiseren Marco Silvia måtte ta farvel og inn kom den 47 år gamle spanjolen Javier Gracia fra Rubin Kazan. Dette blir hans første kamp som sjef og ingen av de fem sist debuterende managerene i Watford har vunnet sin første kamp. Etter å ha tapt sin første PL-match mot Watford i oktober 2015 har The Potters vunnet de fire siste, Watford har scora kun ett mål på disse.

Lambert er veldig fornøyd med nivået og intensiteten laget leverte sist og har hatt to og en halv uke med tette treningsøkter på Clayton Wood siden. Han er også begeistret over at Jese, ex Real Madrid (bildet), er tilbake og har vist ting på treningsfeltet som overbeviser. Troppen forøvrig er stort sett ok så her er det nok å velge i for Lambert til å komponere et glimrende lag. Kanskje får vi se grekeren Kostas, som er på et seks måneders utlån fra Augsburg, debutere?

For Stokies i østlandsregionen vil som alltid Tordenskiold være møtested for nok en nerveslitende fotballkveld, kom igjen!

GO GO GO POTTERS !!!

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.