Alt håp ute, ned nå

Skrevet av Svein Moen .

Etter det vi må kalle et forsmedelig nederlag mot Crystal Palace på bet365 sist helg, er nedturen et ugjendrivelig faktum, Stoke er tilbake på nivå to. Championship heter det der nede. Lambert har nå ledet laget gjennom 14 kamper og på den turen har vi fått kun en eneste seier. Da går det som det går, kan spille uavgjort til krampa tar deg, men det holder ikke på toppnivåene i Engelsk fotball. Lambert har fått orden på bakre rekke, men spissene har vært under enhver kritikk hele sesongen og dette problemet har manageren ikke maktet å løse. Selvfølgelig en veldig vanskelig oppgave å ta tak i på grunn av feilkjøp, holdninger, lagmoral, bare for å nevne noe. 

Det sier ikke så rent lite når familien Coates går offentlig ut og kritiserer disse forholdene samt uttrykker at de mener trenerbyttet kom for sent. Dette er fra det holdet uvanlig krass kritikk av deler av klubbledelsen, men eierne er samtidig klare på at de fortsatt vil ta eieransvaret fullt ut også med et Stoke på nivå to. 

Nedrykket vil utløse store endringer før neste sesong, dette får vi ta etterhvert. Stoke må kvitte seg spillere som av forskjellige grunner har feilet, og noen vil gå går til andre klubber i Premier League. Men underveis i denne prosessen må det etableres et nytt lag som er i stand til å ta Stoke tilbake tilbake til PL, og dette bør av flere grunner skje i løpet av første sesong. At det er en meget krevende oppgave er mildt sagt og det må under alle omstendigheter skåres mål. Planer rundt dette er selvfølgelig forlengst på bordet på bet365. 

 

Det var en stor gruppe norske Stokies på besøk i vakre Stoke-on-Trent sist helg, flott program på Tollgate fredag med en solid gruppe legends, som vanlig stødig håndtert av Terry Conroy. Undertegnede presterte å bli solbrent i løpet av helga, ikke hverdagskost på de kanter. Alle tok situasjonen etter kampen med stoisk ro, og det ble fra flere ytret ønske om fellestur til første hjemmekamp neste sesong. Sånn skal det låte!

Terminlisten vil bli presentert 21. juni, da er det tid for å starte grunnforskning på neste års motstandere. Det vil komme grundige analyser rundt situasjonen i årets fjerde Potters News som vil bli å finne i postkassa tidlig i juni. 

Søndag avsluttes årets PL, alle kampene spilles samtidig klokken 16. Stoke møter Swansea på Liberty Stadium. Kampen er uten interesse for noen av lagene hvis det ikke blir noen voldsomme tap/seire. Kommer tilbake hvis noe slikt kommer til å skje. TV2 Sumo kjører så vidt vi ser oppdateringer underveis, ut over det får vi hygge oss så godt vi kan. På Tordenskiold vil vi markere nedturen på verdig vis med rolige samtaler og stødig begerføring. 

DA SIER VI TUSEN TAKK TIL THE MIGHTY POTTERS FOR 10 ÅR I PREMIER LEAGUE, SCSBN FØLGER LAGET I VÅRT LIV HELE VEIEN TILBAKE!

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.