Begge lagene MÅ vinne...

Skrevet av Svein Moen .

Neste batalje for Stoke City i kampen om å redde plassen i PL vil finne sted på St. Mary's Stadium i Southampton (bildet), en havneby med omkring 300.000 innbyggere helt sørøst i England. Titanic la i sin tid ut herfra med kaptein Edward Smith fra Stoke, en reise som endte med en av historiens største tragedier på sjøen, får håpe at Lambert har staket ut en bedre kurs når han skal lede The Potters i nok en kamp som bør ende med tre poeng i bagasjen.

Southampton ligger et par plasser over Stoke på tabellen, med 27 poeng mot Stokes 26. Dette er derfor en kamp begge lag «må» vinne. The Saints har vist en noe dalende formkurve, men er allikevel store favoritter til å ta poengene på hjemmebane. Dette til tross for at de kun har vunnet to av de siste elleve møtene med Stoke, og The Potters har vunnet de to siste kampene på St. Mary's med 1–0.

Akkurat som Stoke sliter også Southampton med avslutningene. Manolo Gabbiadini har nå spilt 16 kamper uten å skåre, sist i mars i 2017, mens Saido Berahino ikke har netta på over to år. 

Både Ryan Shawcross og Peter Crouch er tilbake i troppen som drar sørover, så her er det rikelig med habile spillere over hele banen å sjonglere med for Lambert, som ser ut til å ha knekt koden og får ut det aller beste av laget i hver kamp. Sist lørdag lukta det til tider svidd av The Mighty Potters!

Vanlig start denne lørdagen, kl. 16 og ikke TV kamp denne gangen så her er det om å gjøre å hjelpe seg så godt en kan. Tordenskiold holder som vanlig dørene åpne for en fotball lørdag, varm pub, kaldt øl. 

GOOAAARN STOKE!!!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.