Billetter til bortekamper

Medlemmer av SCSBN kan bestille billetter til Stoke Citys bortekamper - via den norske supporterklubben. Dette er et spesialtilbud – i et samarbeid mellom Stoke City FC og SCSBN. Du får billetter – men du må bestille senest syv uker før til den norske supporterklubben. Skulle du være ute i seneste laget kan vi gjøre et forsøk, men ordningen forutsetter de tidsfristene som nevnes her.

Send mail til: billetter@stoke.no med navn og fødselsdato på alle som skal ha billett. Den eller de som er medlem av SCSBN må også bli klargjort. Så vil du få en mail fra billetter@stoke.no med med eget "Client Number" ca. fire uker før kamp. Dette nummeret opplyser du sammen med ditt navn når du selv må ringe billettkontoret senest to uker før kamp på tlf. 0044-1782367599 for å gjøre de praktiske avtaler.

Det er KUN medlemmer som kan benytte seg av denne ordningen. Det er ikke et fast tak for antall pr. bestilling, men SCSBN setter i utgangspunktet maks 6 pr. bestilling. Antall ut over dette vil nærme seg en gruppebestilling, som må tas ut og håndteres separat. Dette kan ta noe lengre tid.  

Bestillinger må være hos SCSBN senest syv uker før kampdag til en bortekamp, men du kan godt bestille før, bestillinger vil bli sendt over fortløpende. SCSBN trenger minst en uke på å få sjekket medlemskap, gå god for bestillingen og sende over til klubben innen fristen på seks uker. Ved uklarheter rundt medlemskap forbeholder SCSBN seg retten til ikke å videresende bestillingen. Den som bestiller må være betalende medlem av SCSBN, og ha vært medlem i minst tre måneder. Den norske supporterklubben tar et gebyr på kroner 50,- for hver bestilte bortebillett. Det unike tilbudet om bortebilletter er arbeidskrevende for SCSBN.

Du må oppgi navn, bostedadresse, medlemsnummer og mailadresse - og antall billetter du ønsker. Mail er også svært viktig.

Billetter kan bare hentes i England, de sendes ikke ut av landet.

Det understrekes at billettene er blant hard core Stoke fans som reiser på bortekamp. Du kan - som via Tollgate til hjemmekampene og på nett - kjøpe billetter til familie og venner som ikke er medlemmer. Men det er da ikke anledning til å ta med noen som gir uttrykk for støtte til motstander eller andre lag, med klær eller opptreden for øvrig - dette er uhyre viktig.

Bestiller du senere enn 7 uker før til SCSBN - vil billettene da gå på såkalt general sale og du må da i utgangspunktet ordne billetter på egenhånd, selv om vi i noen tilfeller kan gjøre et forsøk.

Norske supportere kan selvsagt - som alle andre - booke billetter gjennom Stokes nettside når billetter legges ut for salg, også til bortekamper. Da bruker du nettbutikken SCFC Direct, egen link ligger her på stoke.no under Netthandel.

For hjemmekamper på bet365 Stadium er det fortsatt The Tollgate Connection som er supporterklubbens tilbud til medlemmene, se egen info på stoke.no