Billetter til bortekamper

På grunn av koronapandemien er det for tiden ikke mulig å booke billetter til Stokes bortekamper. 

London...? Eller i nærheten av Stoke? Nottingham, Derby eller Sheffield? Du kan få billett blant Stokefansen, og reise til alle Stoke Citys bortekamper - et unikt tilbud til norske supportere for å følge laget videre i Championship 2019/2020.

Garantert - i god tid

Medlemmer av SCSBN kan bestille billetter til Stoke Citys bortekamper - via den norske supporterklubben. Dette er et spesialtilbud – i et samarbeid mellom Stoke City FC og SCSBN. Du får billetter – men du må bestille, senest seks uker før til den norske supporterklubben. Skulle du være ute i seneste laget kan vi gjøre et forsøk.

Send mail til: billetter@stoke.no

- med navn, fødselsdato og adresse på alle som skal ha billett - dette er et krav fra klubben i England, og i tillegg hvem som er medlemmer av SCSBN. Så vil du få en mail fra billetter@stoke.no med med eget "Client Number" ca. fire uker før kamp. Dette nummeret opplyser du sammen med ditt navn når du selv må ringe billettkontoret senest to uker før kamp på tlf. 0044-1782367599 for å gjøre de praktiske avtalene.

Bestiller må være medlem

Det er KUN medlemmer som kan benytte seg av denne ordningen, og bestille. Men, det går an å ta med noen venner eller familie i følget. Dett er ikke et fast tak for antall pr. bestilling, men desto større gruppe desto tidligere bør du være ute. Du kan godt bestille før fristen på seks uker, bestillinger vil bli sendt over fortløpende. Ved uklarheter rundt medlemskap forbeholder SCSBN seg retten til ikke å videresende bestillingen. Den som bestiller må være betalende medlem av SCSBN, og i utgangspunktet ha vært medlem i minst tre måneder. Den norske supporterklubben tar et gebyr på kroner 50,- for hver bestilte bortebillett. Det unike tilbudet om bortebilletter er arbeidskrevende for SCSBN.

Praktisk info

Billetter kan bare hentes i England, de sendes ikke ut av landet. I utgangspunktet skal du hente billettene i «away tickets» luka på den aktuelle banen max en time før kampstart. Skal billetter hentes på bet365 stadium må avtale gjøres på forhånd. Ønsker dere å være med på eventuelle transportopplegg fra Stoke bestilles dette på telefon samtidig med at dere avtaler det praktiske (betaling og henting). 

Bortebilletter via SCSBN er KUN for «overseas» supportere, ikke personer bosatt i UK.

Hard core fans

Det understrekes at billettene er blant hard core Stoke fans som reiser på bortekamp. Du kan - som via Tollgate til hjemmekampene - og på nett - kjøpe billetter til familie og venner som ikke er medlemmer. Men det er da ikke anledning til å ta med noen som gir uttrykk for støtte til motstander eller andre lag, med klær eller opptreden for øvrig - dette er uhyre viktig.

Bestiller du senere enn seks uker før til SCSBN - vil billettene da gå på såkalt general sale og du må da i utgangspunktet ordne billetter på egenhånd, selv om vi vil gjøre et forsøk. Norske supportere kan selvsagt - som alle andre - booke billetter gjennom Stokes nettside når billetter legges ut for salg, også til bortekamper. Da bruker du nettbutikken til klubben, egen link ligger her på stoke.no under Netthandel. For hjemmekamper på bet365 Stadium er det fortsatt The Tollgate Connection som er supporterklubbens tilbud til medlemmene, se egen info på stoke.no