Billetter til bortekamper

London...? Eller i nærheten. Nottingham? Derby, Ipswich eller Sheffield? Du kan få billett og reise til alle Stoke Citys bortekamper - et unikt tilbud til norske supportere. Dette videreføres i Championship 2018/2019.

Garantert - i god tid

Medlemmer av SCSBN kan bestille billetter til Stoke Citys bortekamper - via den norske supporterklubben. Dette er et spesialtilbud – i et samarbeid mellom Stoke City FC og SCSBN. Du får billetter – men du må bestille, helst senest syv uker før til den norske supporterklubben. Skulle du være ute i seneste laget kan vi gjøre et forsøk, men ordningen forutsetter de tidsfristene som nevnes her.

Send mail til: billetter@stoke.no

- med navn og fødselsdato på alle som skal ha billett - og hvem som er medlemmer av SCSBN. Så vil du få en mail fra billetter@stoke.no med med eget "Client Number" ca. fire uker før kamp. Dette nummeret opplyser du sammen med ditt navn når du selv må ringe billettkontoret senest to uker før kamp på tlf. 0044-1782367599 for å gjøre de praktiske avtalene.

Bestiller må være medlem

Det er KUN medlemmer som kan benytte seg av denne ordningen, og bestille. Men, det går an å ta med noen venner eller familie i følget. Dett er ikke et fast tak for antall pr. bestilling, men SCSBN setter i utgangspunktet maks 6 pr. bestilling. Antall ut over dette vil nærme seg en gruppebestilling, som må tas ut og håndteres separat. Dette kan ta noe lengre tid.  

Du kan godt bestille før fristen på seks - syv uker, bestillinger vil bli sendt over fortløpende. SCSBN trenger minst en uke på å få sjekket medlemskap, gå god for bestillingen og sende over til klubben innen en frist på seks uker. Ved uklarheter rundt medlemskap forbeholder SCSBN seg retten til ikke å videresende bestillingen. Den som bestiller må være betalende medlem av SCSBN, og i utgangspunktet ha vært medlem i minst tre måneder. Den norske supporterklubben tar et gebyr på kroner 50,- for hver bestilte bortebillett. Det unike tilbudet om bortebilletter er arbeidskrevende for SCSBN.

Praktisk info

Som bestiller til den norske supporterklubben må du oppgi navn, medlemsnummer og mailadresse - og antall billetter du ønsker. For ALLE i følget, inkludert bestiller: Navn, adresse og fødselsdato. Dette er et krav fra klubben i England.  

Billetter kan bare hentes i England, de sendes ikke ut av landet. I utgangspunktet skal du hente billettene i «away tickets» luka på den aktuelle banen max en time før kampstart. Skal billetter hentes på bet365 stadium må avtale gjøres på forhånd. Ønsker dere å være med gratis bussene fra Stoke bestilles dette på telefon samtidig med at dere avtaler det praktiske (betaling og henting). 

Bortebilletter via SCSBN er KUN for «overseas» supportere, ikke personer bosatt i UK.

Hard core fans

Det understrekes at billettene er blant hard core Stoke fans som reiser på bortekamp. Du kan - som via Tollgate til hjemmekampene og på nett - kjøpe billetter til familie og venner som ikke er medlemmer. Men det er da ikke anledning til å ta med noen som gir uttrykk for støtte til motstander eller andre lag, med klær eller opptreden for øvrig - dette er uhyre viktig

Bestiller du senere enn 7 uker før til SCSBN - vil billettene da gå på såkalt general sale og du må da i utgangspunktet ordne billetter på egenhånd, selv om vi nok vil gjøre et forsøk. Norske supportere kan selvsagt - som alle andre - booke billetter gjennom Stokes nettside når billetter legges ut for salg, også til bortekamper. Da bruker du nettbutikken til klubben, egen link ligger her på stoke.no under Netthandel. For hjemmekamper på bet365 Stadium er det fortsatt The Tollgate Connection som er supporterklubbens tilbud til medlemmene, se egen info på stoke.no