Bli med på styrket support!

Skrevet av Runar Kvernen .

Så ble det en skranglete start - i Championship. Men den norske supporterklubben vakler ikke, vi styrker vår støtte til klubben. Bli med, skaff deg skjerf og la oss høres og synes loud and proud!

På bildet ser vi vice chair Caroline Orby i SCSBN med det nye og unike norske supporterskjerfet. Foran Stortinget selvsagt, intet mindre. Vi skal rule med norsk vri, om det nå er i Norge, England, eller hvor som helst i verden… Stortinget får holde på med sitt, vi har annet å utrette, og større ambisjoner.

Nå er det klar for høstens fellestur, og der blir det fullt trøkk. Vi håper at mange skaffer seg skjerfet, tar det med og viser det frem, spesielt på tribunen under kampen mot Middlesbrough. Stoke City og engelske supportere skal virkelig oppleve at norske fans står bak klubben, om det nå er litt trøblete og hakkete med resultatene. Kanskje spesielt da. Dette vil bli lagt merke til – og markerer også Stoke Norway på en fin måte – nok en gang. Mange har bestilt, men vi håper enda flere følger etter.

Skjerfet koster kroner 149,- fri frakt i Norge. Send inn din bestilling i dag, det gjør du enten ved å Vippse antall og beløp til: 91103706 (Svein Nilsen), få med adresse. Eller ved å betale inn til supporterklubbens konto 1503 17 52490. Husk antall og adresse her også.

Vi sender ut fortløpende.

Spørsmål? Send mail til svein.nilsen@lego.com

CHAMPION SHIP O’HOI – NEVER SURRENDER!

 

Styret i SCSBN

Foto: Rune Halvorsen

 

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.