Blir jevnt i år!

Skrevet av Kristin Henriksen .

Norske fans har talt, men de er ikke enige. Rykker Stoke City direkte opp eller ikke i år? Blir det play off, nedrykk, eller en hederlig 7. plass? Det er det store spørsmålet vi ønsket svar på. 

Stoke City Supperters Branch Norway (SCSBN) har derfor gjort en spørreundersøkelse på temaet. Den superseriøse svogerforskningen har pågått på hjemmesiden, og resultatene viser at det faktisk er helt jevnt i toppen.

Spørsmålet vi stilte var: «Hvor havner Stoke City på tabellen denne sesongen?»

42 prosent av dem som har svart har klokketro på at Stoke kaprer en av de fire play off-plassene (3. til 6. plass). Men like mange mener at det blir en «pen» plassering på øvre halvdel av tabellen, men at det ikke holder til verken opprykk eller play off.

6 prosent tror The Potters avslutter på nedre halvdel, men at laget berger plassen i Championship, mens 2 prosent ber fansen vinke farvel til laget på sin vei nedover i ligasystemet: nedrykk.

Hvor mange tror da på direkte opprykk, tenker du? Ikke så mange - 8 prosent nekter å gi slipp på bookmakernes krystallklare spådommer før sesongstart og har allerede begynt å legge planer for neste års Premier League-spill.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.