Blurton/Trentham

Tollgate Hotel

Vår samarbeidspartner på overnatting og billetter har en hyggelig bar - og en bra matmeny, selv om de nå en periode har slitt litt grunnet et tragisk dødsfall i kjøkkenstaben. Frokosten er som alltid top class – og det er mulig å få en matbit fra en enkel meny uansett tidspunkt (nesten). Åpningstiden i baren er vel den best tenkelige - stenger sånn ca ved siste gjest… Grunnpakka på Tollgate, Ripon Road, Blurton er meget bra – en skikkelig Basecamp!

The Gables

10 minutters gange fra Tollgate, ut porten til venstre - frem til hovedveien Trentham Road og så opp bakken til venstre.  Ett av de sum total beste spisestedene i Stoke - med konseptet 2 for 1, du får den rimeligste middagen gratis (!).  Mye igjen for pengene, bra meny og kvalitet, hyggelige lokaler - men det må påregnes litt ventetid, og det kan være veldig fullt. Brukes mye av locals fra hele området.

Heam Heat "Hungry Horse"

10-15 minutters gange fra Tollgate, ut porten til venstre - frem til Trentham Road og så ned til høyre. Ligger i enden av Stanley Matthews Way, på veien opp/ned til/fra The Brit. Innarbeidet over de siste årene, ok mathus med greie priser og variert meny – selv om det noen ganger er veeeeldig pakket og ståkete med familier og barn og en hel gjeng osv… Noen gode tilbud som jevnlig presenteres.

The Joker

Ja, hva skal man si… Dette er et sted som sosialminister Mr Moen har introdusert til et større publikum. The Joker ligger opp til høyre for Tollgate, 10 minutters gange. Et sted for de på skyggesiden… En slags skrå sjarm, med et noe spesielt klientell.  Kan gi noen opplevelser - hvis man da er klar over settingen - og ikke bedriver «social dump watching».  

Hem Heat Cricket Club

På oversiden av The Brit, litt innimellom bilforretningene - ligger en for mange ukjent mulighet. Hem Heath Cricket Club åpner for supportere foran hjemmekamper - her kan man finne både hjemme- og bortesupportere (!). Oppdaget av Richard Prestegård og co, mye folk og god stemning.

Trentham Gardens - Delicious

Dette er en restaurant som ligger inne i Trentham Gardens, naturområdet og parken som for øvrig er verdt et besøk. Restauranten ligger ved inngangen – etter at du har kommet inn i naturområdet, og kan by på både småretter og fulle måltider.  Flott uteservering.

For øvrig er det noen små og hyggelige shops og restauranter på utsiden av selve Trentham Gardens også. 

Harvester

Like ved The Brit - på oversiden av veien ved Holiday Inn - ligger The Harvester.  I utgangspunktet et ok spisested, men mye brukt som oppkjøring før match, og som landingssted etter match.  Fin kombinasjon - kan også være et rolig sted «til hverdags» - egnet for mange ulike anledninger, meget bra uteservering på sommeren. Men litt sånn kaotisk på matchdag.

Delilah's Bar

Ligger selvsagt perfekt til på The Brit, har også periodevis enkel matservering før kampene. MEN: Det har i perioder vært utrolig kø for å kjøpe drikke før matchene, noe som trekker klart ned. Bedre etter match. Veldig hyggelig - men noe uforløst, koster noen få pund å komme inn matchdag. Planen er å utbedre konseptet, og det skal ha kommet nytt management i hvert fall.