Blurton/Trentham

Tollgate Hotel

Vår samarbeidspartner på overnatting og billetter har en hyggelig bar - og en ok matmeny. Praktisk og enkelt - enten fra full meny i spisesalen (bildet over) - eller som en enklere barmeny som man kan innta også i pubområdet. Har skaffet noen italienske ølsorter som går unna, i tillegg til klassikerne som Carling Darling... Frokosten er som alltid top class – og det er som nevnt mulig å få en matbit fra en enkel meny uansett tidspunkt (nesten). Åpningstiden i baren er vel den best tenkelige - stenger sånn ca ved siste gjest… Grunnpakka på Tollgate, Ripon Road, Blurton er meget bra – en skikkelig Basecamp!

The Gables

10 minutters gange fra Tollgate, ut porten til venstre - frem til hovedveien Trentham Road og så opp bakken til venstre.  Var tidligere regnet som et bra spisested av mange, med konseptet 2 for 1, rimeligste rett gratis. MEN: Nå er 2 for 1 også borte, og selv om det jobbes med fornyelse er kvaliteten altfor variabel. Hyggelig lokale, og uteområdene er bra for en øl. Men kvalitenen på maten har de siste par årene gått nedover, menyen er altfor bred - med få høydepunkter. Det meste blir litt sånn smakløst og bruken av mikro for å varme og tilberede mat blir litt påfallende. Ikke helt avskrevet, men ikke hva det en gang var. 

Heam Heath "Hungry Horse"

Ca 15 minutters gange fra Tollgate, ut porten til venstre - frem til Trentham Road og så ned til høyre. Ligger i enden av Stanley Matthews Way, på veien opp/ned til/fra The Brit. Innarbeidet over de siste årene, ok mathus med greie priser og variert meny – selv om det noen ganger blir litt sånn kjede - altså kjedelig. Men, har sine klare retter og valg, ikke minst burgerne er bra, og tilbud for hver dag i uka. F.eks to burgere for en, osv. Profft konsept og populært. Anebfales klart foran Gables hvis man skal rusle en tur og spise i nærområdet til Tollgate. 

Trentham Gardens - Delicious

Dette er en restaurant som ligger inne i Trentham Gardens, naturområdet og parken som for øvrig er verdt et besøk. Restauranten ligger ved inngangen – etter at du har kommet inn i naturområdet, og kan by på både småretter og fulle måltider.  Flott uteservering.

For øvrig er det noen små og hyggelige shops og restauranter på utsiden av selve Trentham Gardens også. 

Harvester

Like ved bet365 - på oversiden av veien ved Holiday Inn - ligger The Harvester.  I utgangspunktet et ok spisested, men mye brukt som oppkjøring før match, og som landingssted etter match.  Fin kombinasjon - kan også være et rolig sted «til hverdags» - egnet for mange ulike anledninger, meget bra uteservering på sommeren. Men litt sånn kaotisk på matchdag.

Delilah's Bar

Ligger selvsagt perfekt til på bet365, har også periodevis enkel matservering før kampene. MEN: Det er i perioder utrolig kø for å kjøpe drikke før matchene, noe som trekker klart ned. NB! Det kan være lurt å gå opp i 2.etasje fra inngangen, der er det lettere og luftigere, og som regel mindre kø. Ikke så mye trengsel etter match. Hyggelig - men noe uforløst, koster noen få pund å komme inn matchdag. Når kommer the make over av Delilah's...?