Blurton/Trentham

Tollgate Hotel

Vår samarbeidspartner på overnatting og billetter har en hyggelig bar - og en ok matmeny. Praktisk og enkelt - enten fra full meny i spisesalen (bildet over) - eller som en enklere barmeny som man kan innta også i pubområdet. Har skaffet noen italienske ølsorter som går unna, i tillegg til klassikerne som Carling Darling... Frokosten er som alltid top class – og det er som nevnt mulig å få en matbit fra en enkel meny uansett tidspunkt (nesten). Åpningstiden i baren er vel den best tenkelige - stenger sånn ca ved siste gjest… Grunnpakka på Tollgate, Ripon Road, Blurton er meget bra – en skikkelig Basecamp!

The Gables

10 minutters gange fra Tollgate, ut porten til venstre - frem til hovedveien Trentham Road og så opp bakken til venstre.  Var tidligere regnet som et bra spisested av mange, med konseptet 2 for 1, rimeligste rett gratis. MEN: De siste par årene har det gått jevnt nedover, menyen er altfor bred - med få høydepunkter. Det meste blir litt sånn smakløst og bruken av mikro for å varme og tilberede mat blir litt påfallende. Fortsatt populært - mye for pengene, men det må nok gjøres noe med kvaliteten, og ikke bare prisen, hvis dette skal holde seg. Håpet lever - så vidt...!

Heam Heath "Hungry Horse"

10-15 minutters gange fra Tollgate, ut porten til venstre - frem til Trentham Road og så ned til høyre. Ligger i enden av Stanley Matthews Way, på veien opp/ned til/fra The Brit. Innarbeidet over de siste årene, ok mathus med greie priser og variert meny – selv om det noen ganger er litt ståkete. Men, har sine klare retter og valg, profft konsept og mer og mer populært. Anebfales klart foran Gables hvis man skal rusle en tur og spsie i nærområdet. 

The Joker

Ja, hva skal man si… Dette er et sted som sosialminister Mr Moen har introdusert til et større publikum. The Joker ligger opp til høyre for Tollgate, 10 minutters gange. Et sted for de på skyggesiden…En slags skrå sjarm, med et noe spesielt klientell. Kan gi noen opplevelser - hvis man da er klar over settingen - og ikke bedriver «social dump watching».  

Trentham Gardens - Delicious

Dette er en restaurant som ligger inne i Trentham Gardens, naturområdet og parken som for øvrig er verdt et besøk. Restauranten ligger ved inngangen – etter at du har kommet inn i naturområdet, og kan by på både småretter og fulle måltider.  Flott uteservering.

For øvrig er det noen små og hyggelige shops og restauranter på utsiden av selve Trentham Gardens også. 

Harvester

Like ved The Brit - på oversiden av veien ved Holiday Inn - ligger The Harvester.  I utgangspunktet et ok spisested, men mye brukt som oppkjøring før match, og som landingssted etter match.  Fin kombinasjon - kan også være et rolig sted «til hverdags» - egnet for mange ulike anledninger, meget bra uteservering på sommeren. Men litt sånn kaotisk på matchdag.

Delilah's Bar

Ligger selvsagt perfekt til på The Brit, har også periodevis enkel matservering før kampene. MEN: Det har i perioder vært utrolig kø for å kjøpe drikke før matchene, noe som trekker klart ned. Bedre etter match. Veldig hyggelig - men noe uforløst, koster noen få pund å komme inn matchdag. Det har lenge vært snakk om å utbedre konseptet - vi følger med!