Booking hos Tollgate

I 2010 formaliserte den norske suporterklubben og Tollgate Hotel i Stoke-on-Trent samarbeidet. Samarbeidet er ytterligere utvidet de siste årene – og er nå solid etablert. Tollgate er et familiedrevet hotell i bydelen Blurton, ca 10 minutters biltur fra stadion – og et drøyt kvartet fra Stoke og Hanley. Familen Oldfield, staben og hotellet gir et unikt tilbud til medlemmer i den norske supporterklubben.

Overnatting gir billetter

Medlemmer som booker minst en natt på hotellet får automatisk billetter til kostpris til hjemmekamp, for seg og sitt reisefølge. Mange kamper på bet365 Stadium er sold out. Alle i følget trenger ikke være medlem, men bestiller MÅ være det for å få prioritet på billetter. Tollgate Hotel sjekker jevnlig oppdaterte medlemslister fra den norske supporterklubben – dette er et unikt medlemstilbud som garanterer billetter til hjemmekampene!

Frister

NB! Tollgate gjør sitt beste, men medlemmer må nesten booke minimum en uke før kampdag, helst tidligere. Noen ganger er hotellet fullt – det er mange arrangementer og gjester der, og da kan Tollgate i noen tilfeller bidra med billetter, men dette kan ikke påregnes. Det er som ellers: Er du ute i god tid går det som regel aller best.

Pick up og frokost

Hotellet tilbyr også en egen pick-up service fra flyplasser i Manchester, Liverpool eller Birmingham, dette må avtales særskilt med tidspunkt, flightnr osv. Gratis varm frokost inngår også i tilbudet, også disse tilbudene er knyttet opp til betalende medlemmer.  

Family, double or twin…?

Tollgate har ulike typer rom – og prisen gjelder pr rom, ikke pr person. Familierom kan romme fra tre til fem personer, og hotellet har også en egen såkalt lodge hvor en større gruppe kan bo sammen. Ellers er det meste basert på standard dobbeltrom, i noen tilfeller kan det være plass til en ekstra seng. Når du booker: Double bed = dobbeltseng. Twin bed = separate senger. Kan være verdt å merke seg…

Booking i riktig kanal

Ved booking er det viktig at man bruker enten Tollgates egen bookingside, eller mail. Dersom noen skulle benytte booking.com eller andre bookingbyråer (last minute osv), vær da klar over at hotellet ikke vil gjenkjenne din bestilling som en medlemsbestilling, og billetter kan da IKKE påregnes, i hvert fall ikke automatisk. Tilbudet om gratis frokost bortfaller også.

Sesongkort

Supporterklubbens sesongkort på The Boothen End utleveres og returneres til hotellet. Sesongkort bestilles i egen mail, se også egen info på stoke.no

Bortebilletter

Tollgate arrangerer IKKE lenger med billetter og transport til bortekamper. Dette går nå i et eget spor med egen frister, direkte mellom den norske supporterklubben og klubben i England.  Se egen info på stoke.no.

Hyggelig – inkludert mat og drikke

Hotellet har et hyggelig fellesareal og pub, spisesal og matservering. En enkel meny tilbys i barområdet – og restauranten har på kveldstid en ok og variert spisemeny. En del locals har dette som sitt stamsted, og møtet med norske supportere er ofte hjertelig. Tollgate har også et eget treningssenter, med mange besøkende – og en del møter og arrangementer i ulike lokaler og etasjer.  På fellesturer er det alltid et arrangement på Tollgate kvelden før kamp – og de ansatte legger ned et stort arbeid ved disse anledningene.

Både familien Oldfield og staben legger opp til en lun og hjelpsom atmosfære. Bestilling av taxi, spørsmål og bistand til ulike utfordringer håndteres fortløpende. Familien og hotellet har svært gode forbindelser inn til Stoke City FC.

Tilbakemelding booking

Ved bestilling får du tilbakemelding, både når det gjelder hotellrom, priser og billetter. Tollgate ser alltid etter best mulige tilbud og priser for norske supportere. Skulle du vente på tilbakemelding kan det skyldes press på bookingen – og da kan du sende en egen mail og etterlyse respons. Vår hovedkontakt har over alle år vært front desk manager Sarah Martin – hun er svært godt kjent med alle ordninger og de norske supporternes mange ønsker.

Slik bestiller du:

Bookingside Tollgate Hotel:

http://tollgate.co.uk/

Egen mail i hurtigsporet for norske supportere – bruk denne:

scsbn@tollgate.co.uk

Sesongkort og bortebilletter

http://stoke.no/billetter-til-bortekamper

http://stoke.no/sesongkort-scsbn

God tur!
Styret i SCSBN