BREAKING: Programmet klart for fellestur

Skrevet av Runar Kvernen .

Da er programmet spikret for høstens fellestur, med kamp mot Leicester lørdag 4.november. Det er denne gang 70 (!) deltakere, inkludert en håndfull svenske Stokies på tur. Her er opplegget.    

Fredag kveld 3. november er det Event Upstairs på Tollgate, med start 7pm engelsk tid. Stoke City Community Trust er arrangør, og det blir gjensyn med to tidligere spillere, Andy Cooke og Chris Iwelumo. Tradisjonen tro kan det bli noen øvrige innslag også.  Ved denne anledningen er det en cover charge på £10 også for norske supportere, som for locals som vil være med. Dette gir en free pint inkludert – og øvrige midler går til gode formål. Det er bra om du kan varsle Tollgate om du kan være med på dette i forkant – det gjelder også de som bor utenfor hotellet.

Build up på Tollgate

Det er tidlig kick off 12.30pm, og derfor blir det en kort og resolutt build up lørdag morgen og formiddag. Det blir knapt tid til å dra et sted for samling, som foran kamper som starter senere. Men fortvil ikke, det blir samling på Tollgate umiddelbart etter frokosten (husk at full english tar unna 8-10 pint…), fra ca 10am og frem til 11.30! Da går det felles transport med det nødvendige antall maxi taxi opp til Stadion, sharp på tida.

NB! Her må du melde deg på i forkant. Helst på mail til Tollgate eller apå overtid fredag ettermiddag/tidlig kveld ved oppmøte. Bor du utenfor Tollgate er du selvsagt hjertelig velkommen, men du må melde deg på og betale på forhånd. Prisen blir £3 pr person, en vei. Tollgate ordner med betalingen til taxiene, det sparer mye styr. Retur fra bet365 er opp til den enkelte. Det anbefales å ta shuttle bus ned til Stoke eller opp til Hanley, og ta det derfra etter hvert. Alternativt å rusle avgårde, trafikken er en utfordring.   

Sarah Martin og Tollgate har sendt ut mail til alle deltakere om påmelding Event fredag og transport til Stadion lørdag. Det er viktig at du svarer på den slik at Tollgate kan tilby et strøkent opplegg begge dager. Frist: 15. oktober - da er du sikker! 

Det er selvsagt fullt mulig å ordne alt selv, dette er bare et tilbud, men viktig at du gir beskjed hvis du skal delta fredag, lørdag – eller på begge. 

Kvelden er lang

Kort build up og tidlig kamp = en lengre kveld i bakkant. Her er det muligheter for litt av hvert, spisesteder og puber er det mange av. Du kan jo sjekke pub-til-pub-guiden på stoke.no

Avtaler gjøres underveis, og Tollgate har et «Welcome back»-tilbud fra 7pm og utover kvelden lørdag, med åpen bar, supporters menu i restauranten og sosial samling. Her vil nok mange møtes etter hvert. Her trengs det ingen påmelding. 

Fellestur vår åpen for booking

Dersom du nå får smaken på fellesturer minner vi om at vårens tur alt er bestemt, det er i siste hjemmekamp mot Crystal Palace 4.- 6.mai. Bookingen er åpen. Hele Tollgate er reservert norske supportere, så du må booke på mail til sarah.martin@tollgate.co.uk

Velkommen på fellestur!

Styret i SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.