BREAKING: Stream is on!

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City har presentert opplegget for stream denne sesongen. Og det er gode nyheter til bygd og by: Stream tilbys for enkeltkamper, som månedspass eller for hele ligasesongen. Her er rigget.  

Det starter med første seriekamp lørdag 12. september, kick off 16 hundre norsk tid. Stoke tar turen til Themsens bredd i London, hvor Gary Rowetts Millwall venter på The Den. Det annonseres med fire kamera produksjon, kommentarer og greier.

Klubben har brukt litt tid på dette. Branch Norway har holdt kontakten underveis, og oppfordret til best mulig opplegg selvsagt, men også tydelige tilbud – både til fans i UK og abroad. Og dette virker bra, klubben har presentert en omfattende og klar orientering.

Her kan du lese mer på stokecityfc.com.

Ligasammenslutningen EFL og Sky har tydeligvis opprettholdt enigheten om at klubbene kan streame full skala. Situasjonen med Covid 19 gjør at et er en del usikkerhet, men flest mulig må få tilgang. Så kan det tenkes at det kommer justeringer, det er slikt fansen må leve med.

Men ut fra redegjørelsen fra klubben er dette opplegget: Stream tilbys i utgangspunktet til alle kamper, både i UK og abroad, og altså da Norge. Prisen for enkeltkamp i UK er £10, abroad £7. Overseas supporters, inkludert Norge selvsagt, tilbys også månedspass for £20, eller et sesong abonnement for £140. Det innebærer nok at dersom Sky skulle stramme til i løpet av sesongen, fordi publikum i større grad vender tilbake, så vil det rettes inn mot UK.

Også kun radio/lyd er det mulig å abonnere på. Og som alltid, det er gratis live dekning med løpende kampinfo i Match Center på klubbens side.

NB! Stream gjelder seriekamper. Cupoppgjør har egne avtaler.

Inngangen på det hele er som tidligere år My Stoke account på klubbens nettside. Du må sjekke at alle opplysninger er oppdatert og at du har tilgang, og husker passord (!). Bruksanvisning for innlogging, både PC og mobil, ligger i samme sak som redegjørelsen om hele stream opplegget på stokecityfc.com.   

Da er det bare å gjøre klart på puber og forsamlingslokaler for øvrig. Og selvsagt på loft eller i kjellerstuer, gutterom, finstuer, dagligstuer, soverom, alkover, veranda, kjøkken, bad – whatever. Husk turen til forsyninngskilder i god tid – og proper vask og rengjøring av elektroniske flater.

Still klokka og rydd kalender:

Stream is on!

Runar Kvernen