Butland varsler exit - strid om Begovic

Skrevet av Kristin Henriksen .

Jack Butland ga nylig et intervju hvor han sa at Premier League må være neste stopp. Han verdsetter Stoke City, men mener han må spille ett hakk opp for å ivareta karrieren, også for England.

Dette er beretningen om en ventet exit, og de aller fleste har vist forståelse for avgjørelsen. Selv om noen røster mener at Butland kunne ivaretatt sine ambisjoner på et lag i toppen av Championship kommende sesong. Et salg av Butland kan også gi solid med cash i klubbøkonomien, og utvide klubbens handlingsrom.

Men, så var det dette med ny klubb da... De såkalt store har visstnok ikke konkrete følere ute, men Bournemouth skal være inne i bildet. Og for å få ned cash delen av prislappen på £30 mill, skal visstnok Begovic være i loopen til Stoke. Det har ikke akkurat utløst begeistring i Staffordshire. Mange husker hans exit, da han ble for stor for klubben, og gikk til Chelsea. Der nådde han ikke opp, og ble overrasket over det (!). Han er heller ikke et klart valg for Bournemouth, og mange frykter at en keeper over the hill med en rufsete opptreden overfor klubben skal være på vei tilbake.

Siste ord er ikke sagt her...

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Beklagelig er det pengene som

Beklagelig er det pengene som rår. Ingen tvil om at Butland kunne valgt å bli i Stoke og fremdeles kjempe om Englands nummer en. Målet må være opprykk og å vokte målet for en championchip klubb i øverste sikte går ikke av veien for dette. Så er viljen der kommer resultatene og belønningen. Vi får avvente og se.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.