Championship here we come!

Skrevet av Runar Kvernen .

Sesongens siste utgave av Potters News er på vei til en postkasse nær deg. Estimated landing om noen dager. Premier League pakkes ned, nå handler det meste om følgende: Hva venter i Championship...?

Medlemsbladet har en grundig analyse av hva som møter klubben på nivået under PL. Konklusjonen er: Mye forskjellig, ikke bare kick and run. Ny manager presenteres, og det er fyldig dekning fra fellesturen, hvor nærmere 80 norske fans var vitne til det definitive nedrykket. Men, som bildet på forsiden viser, dette tas med fatning. Både klubben og norske supportere står sammen: We’ll be back!

I PN får du også statistikk som viser klubbens ferd mot avgrunnen, og et blikk på hvordan det gikk med U-lagene denne sesongen. Årsmøte med tro på fremtiden er med, og det er også artiklene om Stoke City fuglekasser (!), og møtet med Stoke – og KISS i Drammenshallen i 1980 (!!).

Og noe mer nostalgi er det: Den gang da – serien som tar for seg sesong for sesong er nå kommet frem til 1985/86.  Groundhopper har fasit for siste sesong – og John Carew er etterlyst… Noe annet snadder er det også, det er bare å glede seg.

Har du en historie – eller et tips: Kontakt redaktør Kjell Bakken på mail: kjebakken@gmail.com 

Frist for stoff neste utgave: 20. august. Send inn tips, eller bidrag!

PN ønsker god sommer – vi ses snart igjen!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.