Nå er det snakk om kjerringreising av den seriøse sorten

Skrevet av Svein Moen .

Kan Stoke fortsette å løfte seg lørdag mot tabellnabo Leicester som har 12 poeng og ligger på 11. plass, mot Stokes 11 poeng og 14. plass på tabellen når runde 11 sparkes i gang til helga?

Dagen før dagen er kaptein Shawcross usikker. Han sliter med en liten skade i låret, men Hughes håper han har kapteinen sin utpå bet365 lørdag.

– Men dersom det skulle vise seg at han ikke rekker kampen, har vi en god erstatter i Bruno Martins Indi, som er fit for fight, uttalte Hughes på pressekonferansen før kampen mot Leicester. Han bekreftet samtidig at Geoff Cameron heller ikke blir klar til denne kampen.

Etter lagets heltemodige innsats mot Watford er det vel ikke grunn til å tro at Mark Hughes vil gjøre vesentlige endringer i lagoppstillingen.

Nå har det seg slik at Stoke ikke har vunnet en eneste hjemmekamp mot Leicester i Premier League. Siste seier var på The Brit i mars 2007 da Pottersgutta vant 4-2, da i Championship. Denne trenden kan ikke vare til evig tid, og vi tror at det snur lørdag på bet365!

Det er en merkbar positivitet i teamet etter 0-1 mot Watford sist helg. Undertegnede har i perioder ligget i fosterstilling på sofaen og glodd i veggen etter å ha skrevet en i overkant kritisk vurdering av Shawcross «standing» i klubben. Både som kaptein og spiller leverte Shawcross og resten av laget en formidabel innsats og halte det hele i land seieren med 70-30 i ballbesittelse.

Leicester har for tiden store problemer med å få orden managersituasjonen, men 25. oktober tok Claude Puel over Leicester fra Craig Shakespeare.

Shawcross forventer en tøff kamp og nevner spesielt Jamie Vardy, Riyad Mahrez og Demarai Gray som spillere å se opp for.

Leicester har vunnet tre og tapt en på det seks siste kampene, Stoke har vunnet to og tapt fire.

Claude Puel hadde Chilwell på venstrekanten i seieren mot Everton sist runde, men Chilwell har en kneskade og spiller nok ikke mot Stoke. Skadet er også Robert Huth (ankel) og Matty James akilles. Yohan Benalouane er heller ikke spilleklar.

Kommentarer

Bare for å "rette opp i"

Bare for å "rette opp i" Sveins foranskrevne 0-1 mot Watford forrige feil. Forstår jo hva han mener i og med at jeg/vi vet resultatet, men slik han skriver så tapte Stoke kampen 0-1. Ja, vi spilte borte, men VANT 1-0. Svein er ikke alene i dette forum som gjør/skriver denne feilen, så nå håper jeg at det er forklart for alle i ettertid.
Så får vi håpe på topp innsats og flere mål til Stoke og tre nye poeng. Ha en fin helg.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.