Crouch toppet fellesturen

Skrevet av Runar Kvernen .

Fellestur til vakre Stoke-on-Trent er sjelden feil. Heller ikke denne gang, stemingen var på topp. Og det gjorde absolutt ingen ting at Peter Crouch stanget inn 2-2 og sikret poeng mot Leicester.

Det ble dramatiske saker på bet365 denne lørdagen. En alvorlig opptakt, med hedring av falne soldater foran kampen, det var nok det stilleste minuttet på stadion som er mulig.

Stoke City havnet bakpå to ganger, og det ble en litt urolig følelse. Leicester virket skarpere, og Stoke slet mer med å skape store sjanser, og ikke minst å sette dem. Men så, først en klasse kombinasjon av Choupo-Morting til Shaqiri, og 1-1. Så strevde Stoke med å komme ajour igjen, men Crouch fra benken skapte sus på tribunen. Og nok en gang ble han redningen, ganske så kjapt etter at han kom inn i 2. omgang. 2-2 på en heading med smell i, den var IKKE ferdig scoret. Og ellevill jubel på tribunen. Stoke presset på mot slutten, og 2-2 var vel til å leve med, både for norske supportere og øvrihge tilhengere. Det var vel stemningen etter kampen. 

Ellers ble det en fellestur med kjente og kjære innslag. Arrangement på Tollgate fredag kveld, samling i baren, besøk av Jackie Marsh og mange locals. Tidlig match lørdag, rett fra frokost og til bulid up på Tollgate, taxiene kom etter hvert med noen uklarheter, men alle rakk kampen. Og 2-2, og påfølgende sosiale aktiviteter av meget høy standard.

Mer om fellesturen, og flere bilder, kommer i Potters News. Noen smakebiter her - og det er jo også lagt ut mange bilder i ulike sosiale medier. Kort sagt, fellestur med kjente og kjære innslag, og Stoke City berget poeng. Noe annet skulle tatt seg ut med så mange norske fans ringside!

    

Tekst: Runar Kvernen

Foto: Stoke City og Dagfinn Lohne

  

 

Kommentarer

Mye, mye bedre enn sist mot

Mye, mye bedre enn sist mot Watford, men fremdeles det lille ekstra som skal til for å score/vinne. Skal vi videre, må slike kamper vinnes, ikke minst med tanke på motstanderen. (Regner Leicester som et lag godt under midten). Choupo-Moting SKAL score alene mot Schmeicel, samt at samme hadde to febertedninger fra heading fra kort hold Shawcross og en til. Utrolig at disse ikke gikk inn.
En Butland før skaden hadde tatt begge scoringene, tror jeg faktisk, men det kommer. Neste kamp, borte mot Brighton bør/skal vi vinne, og den første sikre i laguttaket er Peter Crouch. På bekostning av Sobhi er mitt valg/tips.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.