SISTE: Ny kamptid på fellesturen

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City - Crystal Palace er flyttet frem med kick off 12.30 engelsk tid, samme dag, lørdag 5. mai. Dette er fellestur for norske fans, ny dag eller kveldskamp hadde nok medført problemer.  

Men nå står altså kampdagen, med ny og tidliegere kick off. Årsaken er at SKY har valgt ut denne som sin tidlige TV-kamp. Alle som har billett kan ta det helt med ro, disse følger ny kampstart. Tollgate ordner for dem som har bestilt gjennom vår samarbeidspartner, men det kan være at de som har ordnet på egen hånd må ta en ekstra runde og få ny bekreftelse via klubben.  

Den tidligere kampstarten medførere da at "rytmen" på lørdagen blir vesentlig annerledes. Full english, eller annen frokost - og så er det egentlig rett på build up før matchen...

Styre og stell i den norske supporterklubben har kontakt med Tollgate, som nå ser på muligheten for et vorspiel der, og booking av transport fra hotellet og til bet365. Dette vil eventuelt komme via mail til dem som har bestilt, og ikke gjennom nettsiden eller Facebook her i Norge.

Fellestur som planlagt, med tidligere kampstart. Og for de mange som skal følge kampen på TV i Norge, i stuer, kjellere eller på pub, kan nå planlegge med en tidlig lørdag og nok en mulig skjebnekamp for Stoke City.

Men før det skal Stoke ut i flere avgjørende kamper. To be continued....

Runar Kvernen

Chairman, SCSBN

  

Kommentarer

Jeg lander på flyplassen i

Jeg lander på flyplassen i Manchester 21:35 lokal tid fredagen. Er det noen andre som lander på den tiden? Tenkte på deling av taxi til Stoke

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.