Fem runder igjen og Stoke City henger i tauene

Skrevet av Svein Moen .

Sen mandagskamp denne runden hvor Stoke møter West Ham United på London Stadium klokken 21.00 norsk tid og matchen vises direkte på TV2 Sport Premium, hvor vi vil se to lag i desperat kamp om poeng for å sikre et videre liv i PL. West Ham ligger på 16. plass med 34 poeng er i en bedre situasjon enn Stoke på 19. plass med 27 poeng. Men alt tyder på at det blir en tett kamp om plassene hele veien inn. Skal Stoke være en av kandidatene til å forbli i "the topflight" ser det per i dag ut for at de må vinne denne kampen og flere til for å sikre plassen. Hvis ikke er det bare undre som kan redde laget, og av erfaring så er The Potters beholdning av denslags begrenset; stenger, tverrliggere og dommeravgjørelser går som regel imot. 

Nå er det slik at Stoke kun har tapt en av de siste ni kampene mot The Hammers, tre seire og fem uavgjort, ikke tapt på de fem siste. Så langt ser det ut til at Stoke kan mønstre samme mannskap som sist helg og trass i at Lambert har sitt å slite med så ser det ut som han får maksimalt ut av de spillerne som er tilgjengelige. Maxim Choupo-Moting er fortsatt skadet og spiller ikke.

Paul Lambert holder fanen høyt og tviler ikke på at laget skal hente tre poeng fra London mandag. Han har også uttalt i intervjuer at han aldri har vurdert muligheten for at Stoke skal rykke ned. Dette står vel ikke helt til troende siden han håndterer er fotballag som befinner seg i full krise. Med seier mandag vil Stoke fortsatt være under den røde streken og et museskritt nærmere fortsatt PL-eksisutens, men bare dersom laget vinner flere kamper. Men Lambert skal ha all respekt for en flott attitude som sikkert smitter over på laget og hele apparatet, som må prestere på topp for å ta dette hjem. 

Som sagt, TV kamp dette, så det er bare å benke seg seg for denne kampen som kan bli helt avgjørende for å unngå nedrykk. Oslo-nære er som alltid velkommen til Tordenskiold som åpner for Stokies klokken 19.00 denne mandagen, kom innom og ta del i et stykke fotballdrama!

Stoke City forever!!!

Kommentarer

I kveld vil vi få se 3 stoke

I kveld vil vi få se 3 stoke scoringer, bare det vil holde til 3 poeng,,da tar vi jaggy liverpool auu

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.