De fleste har tro på Stoke i Championship

Skrevet av Runar Kvernen .

Nærmere 60 prosent tror at Stoke City enten rykker opp, eller i hvert fall vil kjempe i toppen i Championship kommende sesong. Dette er umiddelbart, og før vi vet så særlig mye om spillertroppen. 

Avstemningen her på nettsiden viser at 28 % tror Stoke rykker rett opp igjen. Dette er faktisk litt i underkant sammenlignet med bettingbyråene i England, hvor Stoke er en av favorittene til opprykk. Der vektlegges at Stoke nok vil ha den mest solide økonomien i ligaen kommende sesong. Ansettelsen av Gary Rowett som ny manager har heller ikke trukket ned.

31 % tror at Stoke i hvert fall vil kjempe i toppen. Så tror 33 % at Stoke vil bli en middelhavsfarer i divisjonen, mens 8 % tror at den negative spiralen vil fortsette, og at Stoke City «tar en Sunderland» og rykker ned på nivå 3…

Avstemningen har hatt god oppslutning, og speiler nok i første rekke det umiddelbare inntrykket – eller håpet, for kommende sesong. Så spørs det da hvordan det går med spillerstall inn og ut, og hvilke signeringer Stoke City får til nå fremover sommeren.

Og, om den nye manageren får sving på sakene – og helheten til å fungere. Her vil det nok bli mye mediefokus, i alle kanaler. Svaret på dette får vi jo først fra seriestart 4. august, og utover høsten.   

Kommentarer

Det som blir avgjørende her

Det som blir avgjørende her er først og fremst at vi ikke mister de gode spillerne. Tenker da først på Butland, Shaqiri, Allan og Badou. Beholde vi disse er vi garantert med å kjempe om direkte opprykk igjen. Ha en fin sommer.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.