Slik bestiller du transport fra flyplassen

Skrevet av Kristin Henriksen .

Transport til og fra flyplasser er et viktig element for travelling supporters. Det gjelder også norske fans på tur til vakre Stoke-on-Trent. Her får du en oppdatering for kommende sesong.

Det er mange muligheter, fly til/fra London, og tog til/fra Stoke. Transport fra flyplassen og til sentrum i Manchester, og så lokaltog til Stoke. Men supportere på tur ønsker som oftest å spare tid på akkurat denne transporten. Derfor har supporterklubben de siste årene jobbet opp to alternativer, spesielt rettet inn mot Manchester Airport, som foretrekkes av mange. 

Husk å slå på telefonen når du har landet, melding fra selskapet plinger inn, og det kan være viktig info. Husk cash, oppgjør for hver tur. Legg inn litt ekstra tid for turer til flyplassen, det er ofte kø på veiene. Her er oppdatering for sesongen 2018/2019.

Advanced Journey

Flere og flere har de siste par årene benyttet seg av selskapet Advanced Journey Chauffeuring. Dette ledes av Kevin O’Mara (bildet over), en pensjonert politimann, som kun ansetter tidligere og solide kolleger fra politiet, brannvesenet og andre lignende etater. Disse har trening i trafikk og utrykningskjøring, og «safety first». Selskapet har mange typer oppdrag, blant annet for myndigheter og VIP-transport, men også familier på ferie og supportere til/fra flyplasser. Bilparken er strøken, og en høflig sjåfør møter deg/dere inne i ankomsthallen. Det er aldri noe tull med dette selskapet, det kommer mail med bekreftelser, navn på sjåfør og telefonnummer. Så koster det litt mer, fra sommeren 2018 er det £70 en vei for 4-seter, og £90 for en 7-seter.

Skal du booke Advanced Journey må du gi Tollgate beskjed om dette, eller booke direkte selv. Send mail til: kevin@ajchauffeuring.co.uk De trenger selvsagt antall passasjerer, flightnummer, ankomsttid, terminalnummer og kontaktinfo.

Lucky Seven

Standardtilbudet fra Tollgate er selskapet Lucky Seven. De har vanlige 4-setere, og også større biler. For en vanlig bil, altså 4-seter, koster det ca. £40 en vei, Manchester/Stoke-on-Trent. Det koster noe mer for større biler (ca. £20 ekstra, som for Advanced Journey). Ber du om pickup-service på Tollgate, er det Lucky Seven du får. Dette er det rimeligste tilbudet, og går som regel greit. Men det er en del historier om forsinkelser, biler som uteblir, eller det er noe kronglete å få tak i bilen og sjåføren, spesielt fra Manchester Airport.

Deling gir mindre forskjell

Er dere to eller flere, så reduseres jo forskjellene mellom tilbudene. 3 stk. i Lucky Seven = £13 – £15 på hver. 3 stk. i Advanced Journey = £23 – £25 på hver, kanskje med noe tips. Det samme gjelder dersom du/dere bestiller biler med flere seter. Reiser du alene blir forskjellen selvsagt større. Så er det dette med selve kvaliteten og nivået på service, dette teller jo også, i tillegg til pris. Når man er i Stoke-on-Trent, er Lucky Seven det selskapet Tollgate bestiller for korte turer i området.

Supporterklubben er glad for at norske fans har ulike tilbud å velge mellom.

God tur, inkludert pickup-service!

Styret i SCSBN

Kommentarer

Hva om man bor i London og

Hva om man bor i London og tar turen til Stoke som dagstur? Blir det for langt?

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.