SISTE FRIST - nye medlemskort

Skrevet av Kristin Henriksen .

12. oktober i år er det siste frist for å betale kontingenten til supporterklubben (SCSBN) for sesongen 2018/2019. Da oppdateres listen for medlemsfordeler, og vi bestiller nye medlemskort. 

Det har vært en svært positiv respons på utsendelsen av kontingenten, og purring. Men vi ønsker selvsagt at enda flere fornyer, eller melder seg inn for aktiv støtte til Stoke City. Trøblete start i Championship, javel - men støtten til klubben består. Helst bør den øke når klubben trenger det som mest!

Nå er det i prinsippet aldri "for sent" å bli med i supporterklubben, men vi må sette en siste frist for å ivareta medlemsfordeler.

12. oktober er siste frist. Da sendes oppdaterte lister til Tollgate, for prioritert booking og kampbilletter. Potters News sendes også ut etter denne listen, og den gjelder også for sesongkort og bestilling av garanterte bortebilletter. Og så: I år trykker vi opp nye medlemskort. Disse er flerårige, og vi fornyer litt på utseende med rødt, hvitt og blått - og helt ny bakside. Medlemskort er det synlige beviset på din deltakelse, og populært blant medlemmene.

Neste runde med opptrykk blir ikke før i 2019 - det koster for mye med fortløpende trykk i små opplag.

Betal kontingenten, gjerne med den giroen du har fått tilsendt, denne har KID. Mottaker er vår samarbeidspartner Spoortz AS. Mangler du denne, eller er nytt medlem, send en mail til medlem@stoke.no så raskt som mulig. 

Styret i SCSBN

 

 

 

 

 

Kommentarer

Håper de fleste (alle) tar

Håper de fleste (alle) tar utfordringen og " fyller på " her. Selv om det ble nedrykk, så er det viktig og av stor betydningen at vi fortsatt viser at laget er Stoke. Ikke minst med tanke på alt det gode og positive som følger med. ( Inside informasjon, oppdatering, engasjement, turer, tilbud mm ). Og selvfølgelig for å vise at vi fortsatt støtter klubben i våre hjerter. En gang Stoke - alltid Stoke.

Penga på bok !

Penga på bok !

Hvor mange medlemmer er vi nå btw ?

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.