Det er tre poeng som gjelder, hvordan er uvesentlig.

Skrevet av Svein Moen .

Manager Gary Rowett var klar på at Stoke City har spilt bedre kamper enn den mot Norwich lørdag, men allikevel tapt. Uansett: Seier og tre kjærkomne poeng gjør seg uansett måten de ble sikret.

Da kampen var 36 minutter skled Tim Klose inne i boksen. Han mislykkes med en ikke spesielt vanskelig klarering og setter ballen i eget mål, ved stolperota, utakbart for keeper. Stoke hadde sjanser på mere med avslutninger av Afobe, Allen og Ince. Ved kampslutt viste statistikken en ballbesittelse på ca 70-30 i favør til hjemmelaget men denne prosenten viser seg å ikke avgjøre kamper, men det gjør jernvilje spedd med noe flaks,The Potters reiste hjem med tre poeng i bagasjen som flytta laget opp på fjortende plass på tabellen. 


Peter Etebo (bildet over) ble Man of the Match.

Etter endt kamp var The Canaries manager, Daniel Farke i harnisk' "Dette er helt idiotisk, vi spiller vår beste hjemmekamp i sesongen, til og med uavgjort ville vært idiotisk, men selv med vår dominans greide vi ikke å score og det er det som gir poeng" Vi kan ikke annet enn å gi han rett i det. 

Til helga er det pause i ligaene i England, kunne vært greit med kamp når Stoke er i flyten men Rowett, team os lag vil sikkert bruke pausen til å bygge videre for å fortsette på oppturen. Etter "ferien" er det hjemmekamp igjen, denne gangen kommer Birmingham til bet365. Tolv kamper er spilt og gjestene ligger tre plasser bak Stoke på tabellen med to poeng mindre etter to seiere, to tap og hele åtte uavgjort!

Det kommer mer før neste oppgjør. 

GO Stoke, vi har trua!

Kommentarer

Som sagt er det målene som

Som sagt er det målene som avgjør en fotballkamp - ikke ballinnehav, det vet vi alt om. Uansett en viktig seier og tre poeng og dette gir jo absllutt grunn for optimisme (noe som jeg også gjorde klar etter de to forroge kampene). Viser at vi kan og er i stand til å vinne også vrine og vanskelige kamper, samt at dette styrker mentaliteten. Gledelig at vi også klarer å holde nullen/tett bak, noe som til tider har vist seg å være vanskelig.
Dette ser bra og og nå er det bare å glede seg videre. Heia Stoke.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.