Rowett har fått sparken

Skrevet av Kristin Henriksen .

Stoke City FC melder nå at manager Gary Rowett har fått sparken. Rory Delap, Kevin Russell og Andy Quy tar over ansvaret inntil videre, melder klubben på sin hjemmeside.

Stoke City Supporter Branch Norway ønsker Rowett lykke til videre i karrieren og takker for jobben han har gjort for klubben vår.

Kommentarer

Alltid personlig trist, når

Alltid personlig trist, når en får sparken. Likevel er det nødvendig . Antar at GR får en ok fallskjerm . Nå må man bare se fremover og satse på seier på lørdag.

Er redd effekten av et

Er redd effekten av et trenerskrifte alene ikke vil utgjøre den store forskjellen.. Vi er ikke i samme situasjon som United var, at spillerstallen er bunnsolid og at treneren er problemet... Største utfordringen vi har pr når er at vi ikke scorer mål. Bare 5 lag har scoret færre mål enn oss. Vi har dessverre solgt kreativiteten Arnautovic og Shaqiri utgjorde foran (til dels sammen med Bojan). De må erstattes. Skal vi spille i PL, som vi selvfølgelig skal, må vi kjøpe spillere som holder et bra PL nivå nå. Go Stoke!

Ja det er kanskje trist, men

Ja det er kanskje trist, men samtidig legg jo GR litt opptil det sjølv når arrogansen og staheten tar overhånd. At han bevisst lar spelerar ute i kulden, (hadde han nå enda hatt susess med å utelate dei), legg seg ut med supporterane og argumenterer som han gjer, viser det liten ymykhet i personligheten hans.
Enig i at det er trist med spesielt desse to Arnie og Shaqiri som er borte, håpar berre Bojan slepp til med sin kreativitet og blomstrar til, økonomisk har eg ikkje så veldig vondt av GR

Da får vi kanskje nettopp se

Da får vi kanskje nettopp se at kreative spillere som Bojan får en ny sjanse, og at McDisaster flyttes lengre bakover...Hva Afobe angår, så blir det jo spennende...

Dette måtte bare komme - og

Dette måtte bare komme - og heldigvis at avgjørelsen ble tatt nå og ikke dro ut. Så kampen mot Shewsbury og må si at det er det mest elendige jeg har sett av Stoke. For det første så var det bortimot ingen av spillerne som holdt premier league mål - langt fra. Her må det forsterkes på mange felt samtidig som vi får håpe at noen i stallen kan blomstre igjen. Spillere som Mclean, Berahino, Clusas er bare å vrake. Er også veldig usikker på både Williams og Edwards.
Hvilke spillere har vi i dag som kan erstatte disse. Ut fra nevnte kamp, er jeg villig til å satse på Butland, Peters, Indi, Shawcross, Bauer, Adam, Allen, Bojan, Ince, , Campell og Afobe. Etebo og Chrouch er alternativt. Tror ennå at Adam har noe å gi og håper at det løsner for Afobe. Med det vi har i dag mener jeg at forslaget er det beste vi kan mønstre akkurat nå. Men stallen må strykes skal vi tilbake til premier league.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.