Nytt tap på hjemmebane

Skrevet av Kristin Henriksen .

Kommentarer

er d stream i dag mot WBA..?

er d stream i dag mot WBA..? får d ikke inn, d står at d er kun i utvalgte land..Har sesongpass.

Beklager seint svar, Øivind.

Beklager seint svar, Øivind. Men kamper som vises i Norge på Viaplay-kanalene, streames ikke av stoke City+ Live.

Forferdelig kjedelig å se på.

Forferdelig kjedelig å se på. Totalt tannløst. Mye ball, skulle hatt straffespark, kanskje utvisning - men det holder bare ikke. Foran mål er vi jo totalt hjelpeløse. Som hundre ganger tidligere. Vi vinner ikke kamper når vi ikke klarer å score og i skrivende stund - HVEM skal/er i stand til det. INGEN tydeligvis.
Vet ikke hvor lenge Nathan Jones langtidsplan er i forhold til å endelig bestemme seg for hvilke spillere/lag han vil bruke. Men som han tar ut nå, virker det for meg som fullstendig i villrede. Skifter plass og spillere for hver kamp, ingen forutsigbarhet, veldig usikker. Inn med en forsvarsspiller de siste 5 minutter for å styrke "lufttsyrkenframme..?? Vidner nok en gang om han ikke vet hva han skal foreta seg.Mye negativ, og så langt har han ikke imponert meg, snarere tvert i mot. Skal dette fortsette, så er vi snart i nedrykksstriden - i motsetning opprykk som de fleste forventet.
Overgangsvinduet ga oss lite, nesten ingenting. Hadde trodd og forventet i hvert fall et par spillere i øverste sjiktet, men dette var tydelig ikke med i planen. Pr i dag har vi to, skal vi kalle det "klassespillere", Joe Allan og Tom Ince, samt Charlie Adam når han er friskmeldt. Resten er under pari.
Håper jo og tror på at vi holder oss, men her er MYE å ta tak i - ikke minst det offensive.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.