Spill for Stoke i supportercupen

Skrevet av Runar Kvernen .

SCSBN trenger spillere til supportercupen på Nordre Åsen i Oslo lørdag 1. juni. Svein "Nathan" Nilsen jakter nå på en slagkraftig tropp som kan leve opp til Stoke Norways stolte tradisjoner.

Etter mange års deltakelse har det skrantet med deltagelsen de siste par årene. Det må snus, en type restart på linje med det klubben i England er i gang med. Det kan bli sterke scener, som på bildet over, da fansen stormer banen etter Stoke Citys opprykk til PL i 2008. Supportercupen er big time!

Du må ha en viss fotballbakgrunn, enten tidligere bravader - kanskje du nå spiller bedriftsfotball? Eller så er du i trening på et lag i lavere divisjoner, eller en ungdom på vei opp og frem? Kanskje du er en toppspiller, som foreløpig ikke er oppdaget... Kort sagt. Det er noen måneder til kick off, du har mulighet til å både få opp grunnformen og spisse ferdighetene. Du må ha et visst hjerte for Stoke, helst være over 16 år - og ha brukbar mental helse.

Supporterklubben søker nå over hele landet, dersom du bor et stykke unna Oslo kan du planlegge en weekend i hovedstaden, med nogo attåt. Det blir nok en samling etter cupen, med betydelig sosialt tilsnitt. Det er jo et ekstra argument for å finen frem fotballskoene. 

Supporterklubben spiller ALLTID slik Stoke City gjør i England. Under Pulis var det gjerrig, og vi satset på lange kast med folk med håndklær rundt banen. Under Hughes var det vrient å vite hva som var opplegget, men nå jobber "Nathan" Nilsen hardt med å sette seg inn i vingbacker, diamant eller gråstein på midten - og trolig to spisser. Krevende på 7'er bane, men med hjelp av Bjørn Rune "Rory" Lerbak knekkes trolig koden.

Noen har alt meldt seg, og den fryktløse Henning "Brokkbind" Tell satser alt i det som blir hans testimonial turnering mellom stengene. Vi lover ikke annet enn harde tak og stolte øyeblikk - dette må du få med deg!  

Ta kontakt med Svein "Nathan" Nilsen så raskt som mulig: svein.nilsen@lego.com

Kommentarer

Høres morro ut.. Kanskje vis

Høres morro ut.. Kanskje vis det er mangel på spillere.. Er 58 og trener litt...

Hei Svein ! Er jo nødt til å

Hei Svein ! Er jo nødt til å komme for Hennings testimonalkamp. Tar med støvler hvis du kan bruke meg.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.