Her er fristen for kampbilletter til fellesturen

Skrevet av Runar Kvernen .

Tollgate er nå fullbooket til fellesturen første helga i mai. Men, det er fortsatt mulig å bo på annet hotell, og likevel få billetter til matchen. Ingen aprilsnarr, fristen er mandag 1. april.

Hele hotellet er holdt av til norske supportere denne siste helga i sesongen, og det betyr at det blir mange på tur. Det er hyggelig, og det er plass til flere - både når det gjelder programmet lørdag kveld, sosiale aktiviteter - og på stadion. Husk at bestiller må være medlem i supporterklubben, men du kan godt ta med familie og venner. Send en mail - innen 1.4, til: sarah.martin@tollgate.co.uk. Etter dette er det bom stopp. Vi minner også om sesongkortene på Boothen End, er du interessert send mail til billetter@stoke.no. Tildeles du sesongkortene må du huske å avbestille billetter via Tollgate, dette gjøres uten omkostninger, men du må varsle så tidlig som mulig. 

SCSBN har sin egen hotellguide, se under menypunktet Reiser og billetter her på nettsiden. Det er fullt mulig bo et annet sted, og få fullt utbytte av fellesturen, når det nå en gang er fullt på Tollgate. Det kan ikke påregnes at det blir særlig mange avbestillinger til denne turen, så det er like greit å ordne med fly, transport og annet hotell med en gang. Detaljer om program og opplegg kommer når det nærmer seg. Men merk altså at kampen, som ikke blir flyttet siden det er siste serirunde, har tidlig kick off søndag 5. mai. 

Bli med på fellestur!

 

 

 

Kommentarer

T.O. Det er nå muligens et

T.O. Det er nå muligens et ledig rom på Tollgate, etter at deler av reisefølget har reorganisert seg litt. Det kan ihvertfall være verdt å sjekke!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.