Coventry ble kulturby, Stoke satser på FA-cupen

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke-on-Trent tapte nylig på målstreken for Coventry i konkurransen om UK City of Culture 2021. Men i FA-cupen lørdag 6. januar satser Stoke på klar borteseier. 

Det er da 3. runde i FA-cupen det handler om, og kampstart er satt til 16.00 norsk tid denne lørdagen. Mange vil huske Coventry som et gammelt storlag, men siden har det gått nedover for Coventry, som nå er i League Two. Også navnet på arenaen, RICOH, vil vekke noen minner blant de mer rutinerte Stoke-supporterne...

Stoke City har fått en solid mengde billetter, nærmere bestemt 3.374 stykker. Norske supportere som er betalende medlemmer i den norske supporterklubben har god tilgang på bortebilletter hele året. Men her er det kort frist og trolig stor pågang, så dersom du vurderer muligheten ta rask kontakt via billetter@stoke.no 

Det er en hel haug med kamper som starter 16.00 denne lørdagen, så sjansen er liten for at Stoke blir å se på direkte TV.  

Så spørs det da, om Stoke City innen den tid har mobilisert etter skuffelsen over å misse City of Culture? Og kanskje noe viktigere: Ristet av seg noen skrekkelige resultater og dårlige prestasjoner. Kan 2018 bli en cupflight - mot alle odds...?

 

 

 

  

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.