Crouch blir toppscorer!

Skrevet av Kristin Henriksen .

Skal vi tro de norske Stoke-supporterne vil Peter Crouch bli lagets toppscorer inneværende sesong. Superinnbytteren har nettet tre ganger så langt til nå i sesongen. Det samme antallet scoringer har Mame Biram Diouf og Eric Maxim Chopuo-Moting.

I en avstemming på stoke.no sier 35 prosent av de norske supporterne at de tror Crouch blir Stokes toppscorer. 21 prosent tror mest på Eric Maxim Chopuo-Moting, 18 prosent mener Mame Biram Diouf er den som vil lage flest mål, mens Xheredan Shaqiri fikk 12 prosent av stemmene.

Kommentarer

Vet ikke hve jeg skal si mest

Vet ikke hve jeg skal si mest om. At en spiller som i utgangspunktet er reserve og får kanskje de siste 15 min av kampen får mest tillit som toppscorer, forteller mye om troen på laget. Rett og slett skremmende. Når det er sagt, så har jeg personlig ennå stor tro på Crouch, men det har tydelig ikke han som bestemmer for tiden. Dette har jeg påpekt og kommentert flere ganger - sist mot Brighton. Og i samme slengen må jeg ta med Shaqiri. Den beste og viktigste spilleren for tiden presterer samme Hughes åta av banen før full tid. Forstå det de som kan, og det er det nok bare Hughes som gjør.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.