Cup-exit uten oppstuss, på høy tid med serien igjen

Skrevet av Svein Moen .

Lørdag er Stoke igang igjen i serien og det med hjemmekamp på ærverdige bet365 Stadium mot London-laget Millwall. Ser plundrete ut på papiret, men The Potters er favoritter over hele fjøla.

Stoke tapte 2-0 i sesongens første oppgjør mot The Lions på The Den i slutten av oktober, og gjestene ligger før denne kampen på en 7. plass på tabellen med 40 poeng og seier i de to siste i serien. Trass i statistikkens noe dystre tall er det en tydelig generell oppfatning at dette skal gå Stokes vei, vi stemmer i til det motsatte er bevist.

Stoke har nå manøvrert seg oppover til en plass over streken og har sanket 24. poeng. O´Neill har brukt tiden i Stoke City FC meget godt, har fått mulighet til å gå yngre krefter i stallen nærmere etter i sømmene. Han begynner å få et godt grep på lagoppstilling og filosofi omkring hvordan han kan få optimalt ut av tilgjengelig mannskap. Det eneste som forstyrrer nå er et splitt åpent januarvindu hvor det forhåpentligvis vil bli noe manøvrering både inn og ut, dette har allerede begynt, og oppdateringer vil bli fulgt opp på stoke.no og på Facebook etter fattig evne. Det er alltid spennende for supporterne å følge disse begivenhetene og ikke minst krevende for klubben å få et ultimat resultat ut av denne trafikken.

Shawcross er fortsatt ute med en skral legg og det er igjen spennende å se hvem som får kapteinsbindet, resten av laget skal forøvrig være i orden. The Lions har så langt fire mann ute. Vi har full tillit til at O´Neill får tynt maksimalt ut av dette.

Millwall er ett av lagene som har en av de sterkeste historikkene i engelsk fotball som en oppebærer av en kompromissløs supporterkultur og holder til tider denne fanen ganske så høyt enda, så på lørdag får nok autoriserte myndigheter og lokale vaktmannskaper nok å styre med. Lykke til, til stab og lag fra SCSBN.

Kampen blir spilt til vanlig tid kl 16:00 lørdag, blir ikke vist på ikke Viasat, så vi får også denne gangen lene oss på MyStoke sin prima steram, god fornøyelse til alle tapre Stokies.

Vårt lokale vertskap på Tordenskiold ønsker fortsatt utrettelig velkommen til en utmerket lørdag fotballettermiddag.

ETT NYTT STEG OPP, GO POTTERS!!