De fire første på TV og nett

Skrevet av Runar Kvernen .

Stokes åpningskamp borte mot Everton lørdag 12.august klokken 16.00 går ikke på TV. Men det blir likevel samling på stampuben Tordenskiold i Oslo, vi følger kampen på nett og øvrige kanaler.

Men så, lørdag 19.august går Stoke-Arsenal på TV2 Premium klokken 18.30 – og det blir samling og visning på storskjerm og TV på Tordenskiold.

Så går West Bromwich – Stoke søndag 27.august, også denne vises på TV Premium med tidlig kampstart 14.30. Også da åpner Tordenskiold dørene for en ny samling og direkte TV.

Lørdag 9. september er det duket for ny stormatch, da kommer Manchester United til bet365 Stadium, og kampen går på TV2 Premium med sen kampstart 18.30. Tordenskiold sender i vei – og  alle Stoke-supportere som har anledning er selvsagt hjertelig velkommen.  

Stoke har altså tre TV-kamper på rad etter åpningskampen, og dette må sies å være en bra uttelling i første del av sesongen. I serierunde fem går Newcastle-Stoke, og denne er ikke satt opp som kamp på direkte TV.

Tordenskiold inviterer til samling rundt alle Stokes kamper – om de går på direkte TV eller ikke, med mindre noen annet er formidlet i supporterklubbens kanaler. Det vil komme noen påminnelser utover sesongen, og noen invitasjoner og ekstra info også på supporterklubbens Facebook side.

Men – enten er det dekning av matchene via nett, i kombinasjon med studiosendinger – eller hvis kampen går direkte på TV så vises Stoke på best mulig vis på Tordenskiold!

Infoen om hvilke kamper som må følges på nett – eler TV har jo interesse for mange Stoke-supportere over hele landet – om man nå velger å se kampen hjemme – eller om man får til samlinger i kjellerstuer eller på lokale puber. Offentliggjøring av TV-kamper vil bli lagt ut i våre kanaler – og uansett kan du følge dette – og nye tider/flyttinger på altomfotball.no. Og husk at Stokes kamper også kan ses i opptak på TV2 Sport Premium – oversikten finnes på samme side. 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.