Delta på supportercupen

Skrevet av Kristin Henriksen .

Stoke Citys aldri hvilende norske supporterklubb klinker til igjen. Basert på fjorårets oppmuntrende opptreden er nå Stoke påmeldt Supportercupen første helga i juni. Spillere ønskes, svar utbedes!

Det er da manager Svein «O’Neill» Nilsen og assisterende manager Bjørn Rune «Billy» Lerbak som også ved denne anledning skal utgjøre et slepent og kompetent team for å lede laget. Det er mulig at back room staff utvides noe. Blant annet tenkes det på spesialtrening på innkast, og støttefunksjoner knyttet til servering, spesielt etter turneringen… Treningsleir i forkant er uaktuelt.

Det var dramatikk i fjor, på bildet over scorer Stoke, nesten!

I fjor deltok trenere fra Stoke Citys ungdomsavdeling som spillere og sosiale karer, intensjonsavtaler ble gjort for backing fra klubben i England også for 2020.  Dette følges opp fremover. Men managerne inviterer ikke minst norske Stokefans til å melde sin interesse for å delta. Keeper Henning «Banks» Tell la opp i fjor, ny keeper er derfor et særskilt mål for managerduoen. Ta kontakt så raskt som mulig!

Turneringen finner denne gang sted på Snarøya, i området Fornebu utenfor Oslo, lørdag 6. juni.

Det blir nok en påfølgende Stoke samling denne kvelden for deltakere og supportere, ut over det arrangementet som Supporteruinonen har.

Sett av lørdagen, som spiller eller supporter!   

Spørsmål, påmelding osv, mail til: svein.nilsen@lego.com