Dette får du som medlem

Som medlem av SCSBN får du prioritet og tilgang til kampbilletter, både når Stoke City spiller hjemme og borte. Du får videre tilbud om: Overnatting, transport, fellesturer til Stoke-on-Trent, og medlemsmagasinet Potters News fire ganger i året. Bli med på laget i dag! 

Send mail til medlem@stoke.no

Stoke City Supporters Branch Norway vil gjerne ha deg med som medlem. Du melder deg enklest inn ved å benytte vårt innmeldingsskjema, eller ved å sende mail.

Vårt medlemssystem mailbasert. Vi sender ut kontingent, info og en del tilbud direkte til deg på mail – det er derfor viktig at du melder inn endring av mailadresse. Ta kontakt for innmelding, og hvis du har spørsmål – eller skifter mailadresse: medlem@stoke.no

Satsene for medlemskontingent sesongen 2017/2018 er:

Voksen: 350 kroner

Barn under 20 år: 100 kroner

Medlemmer bosatt i utlandet: 500 kroner

Familiekontingent: 580 kroner - hovedmedlem + fire familiemedlemmer med samme adresse

Størrelsen på kontingenten fastsettes av årsmøtet.

Bruk kontonummer 1503 17 52490 når du betaler medlemsskapet i supporterklubben. Husk å merke betalingen med navn og adresse – og ikke minst mailadressen du vil benytte.

Når vi har mottatt betalingen er du medlem i Stoke City Supporters Branch Norway. Du får et medlemsnummer – og medlemskort kommer i posten. Medlemskortet varer i flere år, mens du må betale kontingenten årlig.

Medlemsskapet gir deg en rekke fordeler i England og i Norge – og et fellesskap hvor du er et aktivt og registrert medlem av den norske supporterklubben.

I 2017 har vi ca 750 betalende medlemmer i SCSBN – vi er Stoke Citys ledende supporterklubb.

Velkommen som medlem!

Styret i SCSBN