Diamonds are forever...

Skrevet av Svein Moen .

Eller er de det? Sesongstart med Stoke City FC sist lørdag. Forventningene var skyhøye, men det endte desverre med et forfedelig 2-1 tap på hjemmebane. De fleste opplevde dette som et sjokk. 

Nedgangssupporterne var raskt på banen og meldte at sesongen er håpløst tapt, spillere, taktikk og øvrig apparat, fullstendig på bærtur. Og dette etter EN kamp, intet mindre! Oppi det hele har det vært noe debatt om Jones foretrukne «diamantformasjon», at om den kollapser gjør den det til gangs, går igjen. Var det noe av dette vi var vitne til sist helg? Uansett tror vi ikke at Jones kommer til å endre på dette eller noe som helst annet i sine planer for den saks skyld. Han står fram som en tydelig og sterk trener som vet nøyaktig hva og hvor han vil.

Vi må nå heve blikket, bortekamp lørdag. Det bærer til London hvor Charlton Athletic tar imot på The Valley som har plass til 27 000 på tribunen. «The Addicks» er et av de yngre klubbene, stiftet i 1905, i ligaen siden 1921 og kan skilte med seier i FA-cupen tilbake i 1947. Laget vant sist helg 2-1 mot Blackburn Rovers på bortebane, laget er ikke spådd allverdens suksess i årets Championshipsesong, men dette viser at de ikke er til å kimse av og må taes på største alvor.

Hjemmelaget har så langt to mann på skadelista mens hos Stoke er jo Shawcross ute for lange tider med brudd og det er noe usikkerhet om Powell er spilleklar, fikk en liten smell sist.

Stoke er vel et av lagene med de største endringene både i stil og stall, så vi får tro at Jones får skrudd dette sammen på beste vis til helga. Nye spillere inn mens dette skrives, det kommer et eget innlegg som oppdaterer overgangene.

Da er det bare å gjøre seg klar til oppgjør nummer to og håpe på at streamen blir greiere å ha med å gjøre denne gangen. Tordenskiold tar imot på vanlig vis, ønsker ellers alle en flott fotballørdag, godt at serien er igang igjen!

GO, GO, GO POTTERS!

 

Kommentarer

Bare en kommentar til deg,

Bare en kommentar til deg, Svein. Du skriver at "nedgangssupporterne" var rask på banen osv, og da regner jeg med at min lille kommentar etter kampen er registrert i denne "gruppa"
Som Stoke supporter siden 1971 - tap mot Man U, 1-2, så snakker vi ikke om nedgangssupporter. Her snakker vi om forventninger og fortvilelse/oppgitthet og skuffelse. Etter å ha mistet plassen i premier league, så var min forståelse at Stoke skulle RASK tilbake igjen. Slik det ser ut nå så begynner jeg å lure. Dersom Stokes/Nathan Jones planer om opprykk er LANGSIKTIG (MANGE ÅR), så er saken grei. Jeg er supporter uansett og følger laget mitt og er tålmodig. Tallenes tale beviser vel det.
Avslutningsvis må jeg si nok en gang at jeg er ikke enig i/forstår helt dette med å "kvite" seg med de beste spillere vi har, for så å få inn nyte helt ordinære spillere. Som du skriver, en kamp er spilt, hjemme og tap - ikke Stoke verdig. Satser på tre poeng mot Charlton og at vi er på vei - og jeg har "stemt på" direkte opprykk!!!!! - FORDI LAGET ER STOKE! Ha en fin helg.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.