Ditt medlemsblad

Potters News skal binde sammen Stoke Citys stolte historie, og nåtiden. Det har vært drama, nedturer, oppturer, profiler, hendelser, komikveld, rariteter – og mange stolte og bejublede, men også glemte - øyeblikk.   Samtidig er det viktig å speile nåtiden, The Mighty Potters er solid etablert i verdens hardeste liga, en stor prestasjon, kan det bli noe enda mer? Og så er det fremtiden. Og livet rundt fotballklubben, vakre Stoke-on-Trent, og ikke minst: De norske supporterne som følger laget tett fra utlandet – noe som virkelig slår an og utløser respekt i Stoke. Både i fotballklubben og blant supporterne.

Potters News er bygget over det gamle fanzine formatet, det litt frekke og uavhengige supporterblikket, historiene skrevet ned, bildene og tankene, fra flest mulig.

I en urolig nettverden hvor vi bombarderes med inntrykk hele døgnet trengs et medlemsmagasin mer enn noen gang.  Og det er den responsen medlemmene har på bladet, det vi får tilbake. Potter News, trykket format, håndfast, rolig – det kan leses og hentes frem. Arkiveres og hentes frem på nytt. Oppleves på nytt. En helt egen følelse.

Magasinformatet gir rom for noen lengre tanker, noen flere refleksjoner, hele historien fra den gang. Selvsagt kombinert med noen korte glimt og ikke minst bilder – men det skal liksom være litt mer varig, noe som holder seg. Og noe som limer sammen de norske supporterne – som er spredt over hele landet. Snart 800 i tallet…

Siden 2010 har den norske supporterklubben satset mye på å jobbe opp et medlemsblad – av og for de norske supporterne. Det kommer fire utgaver i året – til en postkasse nær deg. Et tettpakket blad med Stoke City i fokus. Hele tiden med supporterblikket.

Har du et tips, en profil en historie du vil formidle, om egne opplevelser – eller andres. Et bilde fra ditt lokale miljø, eller fra din tur i England. Send det til oss.

Vil du skrive om noe som opptar deg, en gang i blant – eller på mer fast basis. Ta kontakt.   

Supporterklubben formidler info, om arrangementer og hendelser. Redaktøren og styremedlemmer skriver i vei – og kommenterer sakene. Det skal vi fortsette med.

Men det er ditt medlemsblad – vi håper du ønsker å bidra. Med synspunkter, tips, bilder eller tekst.

Kontakt redaktør Kjell Bakken - nå, eller med en gang - eller neste gang...

kjebakken@gmail.com