Du kan velge mellom ordinær eller oppgradert transport

Skrevet av Richard Prestegård .

Ordinær transport – eller oppgradert? På tur til vakre Stoke-on-Trent er transport til og fra flyplassen en viktig del av reisen. Noen velger tog eller leiebil, men mange booker pick up service. Og da er det oså flere valg.

Tollgate samarbeider nå med selskapet Lucky Seven som ordinært tilbud for supportere på tur. Det gjelder til/fra flyplass, og til turer i området. Men Tollgate har også en samarbeidspartner til, som tilbyr turer til og fra flyplassene: Advanced Journey Chauffeuring.

Tilbudet er omtalt for et par år siden – da AJC startet. Etter at en av grunnleggerne gikk over til sikkerhetsbransjen i helsesektoren, drives selskapet nå av den andre partneren, Kevin O’ Mara (bildet). Den nylig pensjonerte politimannen har flere biler av høy standard og god komfort, det vil si ulike Mercedes modeller.  Sjåførene har som han selv bakgrunn fra politiet og offentlig tjeneste. Dette er da firmaets kvalitetsstempel – bilpark og ansatte skal være bunnsolide, og den personlige servicen skal være tipp-topp. Det betyr blant annet at sjåføren møter deg og ditt følge inne i ankomsthallen med navneskilt og det hele. Bilen står parkert like utenfor, og presist oppmøte er ikke valgfag for dette selskapet… Du får sms når du lander – med kontakttelefon og bekreftet oppmøte.

Priser og tilbud   

Kevin O’Mara og hans stab retter seg inn mot både næringsliv, musikkbransje, oppdrag for myndighetene, ulike arrangementer og transport av privatpersoner, - for eksempel på vei til og fra ferie. Men også supportere på tur kan benytte seg av tilbudene, og en del norske medlemmer har testet ut dette alternativet, med gode erfaringer. Og så koster det noe mer – det ligger i kortene. Her er noen sammenligninger:

Booker du transport fra Manchester Airport til Tollgate med Lucky Seven, koster det £40 en vei, for inntil fire personer. Med en større bil og flere folk koster det noe mer, men da går selvsagt prisen pr person også ned.

For samme tur med Advanced Journey Chauffeuring koster det £65 en vei. Eller £75 for flere enn fire personer – og litt avhengig av biltype. Her går da selvsagt også prisen ned pr person fordelt på antall i bilen. Firmaet anskaffer nå også en 7-seter.

Begge selskapene har dette som standard priser – og det kan ikke påregnes noe særlig med rabatter og forhandlinger på dette.       

Både Lucky Seven og AJC kjører til øvrige flyplasser i området: Liverpool og Birmingham – og da må man legge på ca £10 - 20 en vei, ut fra «grunnprisen» Manchester Airport – Tollgate. London står også på prislisten for AJC – men da er det helt andre summer. Likevel, dersom en 5- 6 personer legger i £40 – 50 hver, så har man en meget behagelig henting og reise også fra eller til London. 

Slik bestiller du

Bestiller du pick up service via Tollgate – så hentes du av Lucky Seven. Dette er det rimeligste og et helt ok tilbud, selv om det noen ganger kan bli litt venting, vandring eller leting på utsiden av ankomsthallen. Som regel går det greit, og du får da vanligvis også en telefon eller beskjed når du lander.

Bestiller du pick up service – og ber om Advanced Journey, så ordner Tollgate også med dette. Da koster det litt mer – men kvalitet og service er også bedre. Nå er dette et mindre firma, og dersom de er for opptatt så blir det Lucky Seven. Men som regel så tar de nok oppdraget, i hvert fall hvis det bestilles i god tid.   

Du kan også booke direkte hos Kevin’O Mara og Advanced Journey. Da får du bekreftelse og avtale/pris på mail. Mailadressen er:

kevin@ajchauffeuring.co.uk

Du kan også sjekke deres hjemmeside:

http://www.advancedjourneychauffeuring.co.uk/

De er også på Facebook - søk etter firmanavnet Advanced Journey Chauffeuring. 

Den norske supporterklubbens målsetting er å legge best mulig til rette for medlemmene, med ulike tilbud. Her har du litt mer oppdatert info og flere muligheter – også når det gjelder transport.

God tur!

Runar Kvernen

Chairman, SCSBN 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.