Duket for drama

Skrevet av Svein Moen .

Lørdag spilles kampen som  blir  vurdert som en skjebnekamp for The Potters, avgjørende for om laget skal beholde plassen i PL neste sesong. Kampen blir omtalt som sesongens viktigste, Sentinel har til og med omtalt oppgjøret som like avgjørende som opprykkskampen til PL 4. mai 2008. Ender det med nedrykk og Championship viser erfaring at det blir veldig vanskelig og vil som regel ta lang tid å avansere tilbake opp til toppdivisjonen. 

Det er Brighton & Hove Albion som vant 3-1 over West Ham United siste runde som besøker bet365 denne lørdagen med Sidwell og Skalak på skadelista. Begge de lagene ligger nå litt under midten med 27 poeng hver mot The Potters sine 24. Seagulls er et lag som i følge bettingselskapene  er et presumptivt langt svakere lag enn Stoke i dette oppgjøret, men som vi vet er det ikke oddsen som avgjør fotballkamper. Stoke City har ikke tapt hjemme mot the Seagulls på de siste 16 kampene (alle oppgjør), siste hjemmetap var i september 1961 og sist gjestene skåra mål på bet365 var i mars 2002 da de tapte 3-1; litt oppbyggelig statistikk før helgas kamp kan man umulig skade.

Manageren og treningsteamet overvar mandag U23-kampen mot Middlesborough som Stoke vant 3-2. Lambert var meget tilfreds med det han så, trakk spesielt fram Jese (bildet) som har kommet hurtig tilbake til matchform (vi takker og bukker) og nok vil være på førsteelleveren lørdag. Dessuten fikk den 18-årige spissen Tyrese Cambell, som fortsetter å storspille og scorer mål, stor oppmeksomhet. Klubben har nå bekreftet at alle planer om utlån av det unge stortalentet er lagt på is. Kan det bety at vi får se han glimte til på bet365 med det første, hadde vært stas det.

Ser så langt ikke ut til at det er nye skader på laget, nye krefter kjemper om plassene og veteranene er på hugget, her er det mere enn nok spillere å velge i (får Labert et luksusproblem her?) til å plukke fjæra av måkene, 3 poeng her, ingenting annet er godt nok!

Nok en kamp uten TV-overføring så her får en og hver ordne seg så godt som man kan for å få med seg mest mulig av nøkkelkampen. For hovedstadsnære vil som alltid Tordenskiold pub invitere til PL-lørdag med sedvanlig muligheter for oppdateringer, møter med Stokies og en hyggelig prat, disputt om lagoppstilling, innbytter og til og med en øl eller to, velkommen!

GO GO GO POTTERS, SCSBN HAR TRUA!!!

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.