Dystert for SCFC nå

Skrevet av Svein Moen .

Etter tirsdagens uhellsvangre nederlag på bet365 for tabellnabo Huddersfield har det ikke vært stort å høre fra klubben før det torsdag ettermiddag ble annonsert en pressekonferanse med Jones.

Da ble det klart for at Nathan Jones skal lede Stoke gjennom bortekampen mot Swansea City lørdag. Hjemmelaget som er fra Wales spiller sine kamper på Liberty Stadium som har en kapasitet på vel 21.000. Etter 10 kamper i årets serie topper The Jacks tabellen, noe som sier at det etter alle odds, analyser og alminnelig folkevett skal skal være bortimot umulig for Stoke å få med seg noe som helst derfra.

Slik som usikkerheten omkring trenersituasjonen har eskalert etter fraværet av resultater i årets Championship er det dette som overskygger det meste omkring klubben i disse dager. Denne kampen skal ut ifra tidligere signaler fra ledelsen være den sittende trenerens absolutt siste sjanse for fortsatt jobb hos The Potters.

Kampen har vanlig start, 16:00 og vil bli overført av Stoke live stream. Info om streamen og intervju men Jones og mere finnes på Stokes hjemmeside. Vi får krysse fingre og annet tilgjengelig utstyr og følge dramaet. I Oslo er som vanlig Tordenskiold klar for å ta imot de som søker fellesskapets trøst i tung periode for vårt kjære fotballag.

SCSBN står som alltid bak lag og klubb!