En av sesongens vrangeste?

Skrevet av Svein Moen .

Uten tvil, men slike kamper kan og blir også vunnet. Det er 28. runde i serien som avsluttes mandag og så langt står Stoke City med kun fire borteseire, kommer helt sikkert flere etterhvert.

Sist lagene møttes var 4. november på bet365, og West Bromwich Albion trakk det lengste strået, vant med to mot null og dro hjem med tre poeng i bagasjen. Gjestene bekler før kampen tabelltoppen, de endte på fjerdeplass forrige sesong, og ambisjonene om direkte opprykk i mai er selvfølgelig skyhøye. Men The Baggies har fire uavgjort og ett tap på de fem siste ,mot Stokes to tap, to seire og en uavgjort på tilsvarende. Vi håper det bikker vår vei i flomlyset på The Hawthorns denne gangen, større undre har manifestert seg tidligere i fotballens vidunderlige verden.

Vi begynner å ane konturene av et nytt Stoke etter at at Michael O'Neill tok over styringen. Det er en ny ro i rekkene, positiviteten er påfallende, både i garderoben og klubben forøvrig.

Hos The Potters er det også denne gangen usikkert om Shawcross kan stille, ut over det er alt mannskap tilgjengelig.

Mandagskampen blir blåst igang kl 21:00, og det er Viasport2 som serverer lekkerbiskenen, kampen har stoff i seg til å bli et feiende flott oppgjør, Stoke vil sette alle kluter til mot ett sultent og selvsikkert WBA. Ønsker alle en god fotballkveld, i Oslo holder Tordenskiold som vanlig dørene og øvrig utstyr åpent for å glede Stokies som søker fellesskapet for opp, og enkelte nedturer. «Vis unita fortior»

GO POTTERS, VET DERE KAN!!