En helt magisk helg i vest

Skrevet av Runar Kvernen .

Solskinn over vakre Tysnes hele helga, dystre værmeldinger til tross. Magiske øyeblikk på rekke og rad. De engelske legendene kom med stil, og leverte - igjen. En utrolig helg i vest!

Deltakerne på jubileet "Tribute to Tysnes" fikk nesten oppleve enda mer enn man strengt tatt kunne håpe på. Supportere kom fra hele landet, og sammen med lokale krefter og storfint besøk fra England ble det skrevet et nytt stolt kapittel i supporterklubbens historie, et kapittel som vil vare lenge. 

De to hovedpostene på programmet var markeringen på Malkenes, hvor supporterklubben ble startet. Og jubileumsmiddagen på Mandelhuset på Våge om kvelden lørdag, i en stilfull men samtidig avslappet setting. Det var ingen tvil om at dette var et Stoke arrangement, det sørget dekoreringen av lokalet for!

Historier ble delt, og latter og prat gikk løst mellom supportere og følge, mange ble enda bedre kjent gjennom helga. Det handler jo mye om glede, opplevelser og fellesskap, med fotballen og Stoke City som utgangspunkt. De engelske legendene Gordon Banks, Mike Pejic og Terry Conroy stilte villig opp, de var aktivt med hele lørdagen og satte naturlig nok en spiss på det hele. 

Mange inntrykk, bilder og glimt er allerede delt i sosiale medier, og her kommer det nok mer. Nyhetsmedier hadde også fått med seg besøket fra England, og arrangementet. Det blir fyldig reportasje og mange flere bilder i første utgave av Potters News til høsten. Her nøyer vi oss med noen inntrykk, og selvsagt et bilde hvor den største av dem alle er i fokus og i full sving under festmiddagen: The Worlds No 1, Gordon Banks.

For en helg!

Tekst: Runar Kvernen

Foto: Per Arstad 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.