Eric Maxim Choupo-Moting!

Skrevet av Svein Moen .

Ja, det var "han med det lange navnet" (bildet) som ble dagens mann mann på bet365 lille julaften da Stoke slo WBA 3-1 og berget tre livsviktige poeng for et skadeskutt  hjemmelag. Joe Allen åpnet ballet med en knallskudd fra 16 meter etter innlegg fra Crouch. Så rett før pause er det Moting sin tur etter innlegg av Allen. Etter 50 minutter reduserer WBA til 2-1 etter at Rondon får mye plass i Stoke-forsvaret og smeller til på halvspretten. Ny nerve i kampen.

Etter å ha spilt en god første omgang går Stoke mer eller mindre i oppløsning i andre, alvorlig svikt i presisjon og det det hele virket urovekkende planløst. Etter trykk fra WBA får Moting et brudd, går alene hele veien opp og gir ballen uselvisk over til Ramadan som setter ballen sikkert i mål. Da 90 minutter var spilt sto det 3-1 på bet365, og Mark Hughes får et lite pusterom.

Andre juledag, selveste "Boxing day", går turen til John Smith's Stadium hvor Huddersfield Town, som ligger på ellevte plass med 22 poeng, er vertskap. Stoke er plassert tre plasser lengre ned med 19 poeng og må levere to gode omganger for å få med poeng derfra, to veldig gode for tre.

SCSBN ØNSKER LYKKE TIL OG FORTSATT GOD JUL!

 

Kommentarer

En god førsteomgang av Stoke

En god førsteomgang av Stoke - men totalt kolaps i andre omgang. I stedet for å fortsette med å spille fremover, blir vi liggende bakpå hele andre ongang - uten plan og mening. Om dette "ligger i hodet" med tanke på ledelse 2-0 - endelig seier og 3 poeng, ser jeg ikke bort fra. Men dette går ikke i lengden. Skal vi fortsatt vinne kamper, er det en forutsetning at vi spiller i 90 minutter - og gir alt.
Uansett var det en uhyre viktig seier og gav oss et lite pusterom. Nå får vi bare håpe at de skjerper seg til kampen i kveld igjen. Dette er også en kamp vi bør/skal vinne. Ha en fortsatt fin jul. Heia Stoke.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.