Exit Checkatrade for U21

Skrevet av Runar Kvernen .

Bury - Stoke City: 3-1.  Stoke stilte med Indi, Adam, Affelay og Berahino, men tre baklengs etter 20 minutter (!), og løpet var langt på vei kjørt. U21 er ute av Checkatrade Trophy, en stor skuffelse.

Etter en dramatisk kamp i forrige runde, hvor Stoke vant på straffer, kunne ferden i Checkatrade fortsette med seier i siste kamp i gruppespillet. Men League One laget Bury gikk ut i 100, og var "all over" Stoke, som fikk problemer. Etter 30 minutter sto det 3-0, det holdt på å bli 4, og et slikt utgangspunkt er mer enn vanskelig. Riktignok spilte Stoke en langt bedre 2.omgang, og Affelay reduserte. Men nærmere kom ikke Stoke, og dermed er det exit Checkatrade, som er en hovedturnering for akademiet og U-laget.

Trener Glenn Hodges erkjente at dette var tøft, både på banen og med resultatet. Noen lyspunkter var det, og da spesielt prestasjonen i 2.omgang etter den dårlige starten.  På forhånd var det knyttet spenning til bruk av PL-spillere, og fire fra troppen startet altså, sammen med ungguttene. Berahino gikk nok en gang målløs av banen, dette var regnet som en god anledning for ham til å få hel kamp og snusen på scoringer. Så får vi håpe at matchtid for ham, og Indi, Adam og Affelay kan ha en vis effekt i fortsettelsen likevel.  U21 må da finne andre kamparenaer.

Du kan lese mer om matchen, og reaksjoner, på stokecityfc.com  

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.