Fellestur høst: Fortsatt kampbilletter!

Skrevet av Kristin Henriksen .

Tollgate er allerede fullbooket til høstens fellestur! Dette er jo gledelig, mange norske fans reiser første helga i november. Men du kan fortsatt bli med. Frist for kampbilletter er 8. oktober.

Det er kun kort tid siden supporterklubben gikk ut med bekreftelse på at fellesturen blir første helga i november, med hjemmekamp mot Middlesbrough og Tony Pulis, lørdag 3. november. Kamptidspunkt er nå spikret, 5.30 pm. Men helga ble antydet tidligere, og mange har altså nå kastet seg rundt og booket på Tollgate.   

Du kan fortsatt bli med. Ta kontakt med Tollgate og Sarah Martin (bildet), de har fortsatt kampbilletter. NB! Dette er en type «sold out» match, og i tillegg er det markeringer av militære bravader denne helga. Det betyr ekstra mye kok. Derfor setter Tollgate fristen for bestilling av kampbilletter til mandag 8.oktober, og etter dette kan ikke hotellet garantere for billetter.

Du kan da booke annet hotell i vakre Stoke-on-Trent, og bli med på alle aktiviteter som norske supportere har denne helga. Se gjerne hotellguiden under menypunktet «Reiser og billetter» her på nettsiden. Tollgate vil nok be om forhåndsbetaling av billetter for dem som bor utenfor hotellet, det har vært en utfordring med at en del av disse ikke har blitt hentet. Tollgate tar dette direkte med bestiller.

Så altså: Garanterte kampbilletter hvis du bestiller senest mandag 8.oktober.

Ta kontakt med Sarah Martin på e-post, sarah.martin@tollgate.co.uk, så raskt som mulig. 

Styret i SCSBN

Foto: Eirik Alværn

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.