Fellestur til siste hjemmekamp

Skrevet av Kristin Henriksen .

Da er det klart: Tollgate har booket hele hotellet for norske fans. Det er klart for vårens fellestur til sesongens siste hjemmekamp i Championship, mot Sheffield United. Matchen går søndag 5. mai. 

Det er altså snakk om første helga i mai neste år, og siden kampen går søndag vil nok mange enten komme fredag eller lørdag, og da blir det nok best med hjemreise mandag. Kampstart er altså 12.30 engelsk tid, og det kan gå og få tatt fly hjem på søndag kveld, selv om trafikk og det hele på denne dagen neppe blir bedre enn vanlig… Det kan bli litt stress og knapt med tid, men det er jo opptil den enkelte. Med retur mandag er det i hvert fall bedre margin. Siste serierunde blir ikke flyttet, alle kamper går på likt, og det øker jo selvsagt trykket på transport og veier.

Den norske supporterklubben opprettholder altså tradisjonen fra de senere årene, med å legge fellesturen på våren til siste hjemmekamp. Championship utgjør ingen endring på dette. Og, dersom det går som mange håper kan jo dette bli en thriller i kampen for direkte opprykk, eller playoff…. Men dit er det langt frem, turen kan man planlegge allerede nå. Bookingen er åpen, Tollgate er klar!

NB! Til denne matchen er det umulig å booke via hotellets nettsider eller lignende, hotellet vil fremstå som fullt. For øvrig oppfordres alle norske supportere til å bestille direkte til hotellet uansett, gjennom hele sesongen, for å få med medlemsfordelene ved booking. Dette går lettere tapt gjennom bookingsider.

Foreløpig skal det være god plass, og du bestiller via denne mailen:

sarah.martin@tollgate.co.uk

Runar Kvernen
Chairman

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.