Fellesturen er avlyst

Skrevet av Runar Kvernen .

Slik situasjonen har utviklet seg blir det ingen fellestur til Stoke siste helga i april. Hensynet til liv og helse, og tiltakene rundt dette, gjør at det både blir feil og umulig å gjennomføre.

Den siste tiden har strengere tiltak mot spredning av koronaviruset kommet på løpende bånd her i Norge. Det gjelder oppmøte på jobb, aktiviteter, uteliv, forsamlinger, reiser - og karantene ved retur. I England er det mer avventende, men det bygger seg opp der borte også. Sesongen i alle de øverste ligaene på balløya er satt på vent. Det er uklart om årets sesong blir gjenopptatt, og eventuelt når og på hvilken måte.   

Supporterklubben slutter lojalt opp om dugnaden mott korona og smitte. Vår samarbeidspartner Tollgate er informert, det samme er klubben i England. Alle involverte forstår dette, og støtter opp om beslutningen.    

Den enkelte får bare forsøke å avbestille bookinger i England, så raskt som mulig. Selv om Tollgate er kjent med avlysningen, ta kontakt vedrørende din bestilling. Når det gjelder flyreiser så ser vi nå at flere selskaper åpner for enklere avbestillinger. Flere forsikringsselskaper har signalisert at avlyste reiser grunnet korona kan gi refusjoner. Vi håper det beste for flest mulig når det gjelder det praktiske og økonomiske.

Har du spørsmål til supporterklubben, send en mail til medlem@stoke.no

Vi kommer tilbake. Også til vakre Stoke-on-Trent.

 

Styret i SCSBN