Fenton

Darcy's

Darcy’s ble kåret til Community Pub of The Year 2016 – stemt frem av i en kåring blant lesere og brukere av pubene i Stoke.

Den relativt nye innehaveren James Nicholls har greid å snu et slitent og trist sted helt om, nå strømmer lokale folk til puben, som har fått en inkluderende, hyggelig, autentisk atmosfære.

Stedet har allerede markert seg som en bidragsyter til veldedig arbeid – og er opptatt av virkelig å være et sted for alle. Norske supportere på tur er hjertelig velkommen. Og det anbefales, dette er en  english pub as it should be.

Puben ligger i Victoria Road 58, Fenton.  

 

THE BENCH & BAR, Fenton

Denne puben har vært der lenge, ligger i bydelen Fenton, mellom gamle Victoria Ground og The Brit, for å anslå retning og avstand. Puben heter THE BENCH & BAR – og noen veteraner i supporterklubben har vært der, men denne puben bør absolutt flere besøke. Typisk old fashion, nabolag forankring i kanskje den minst omtalte av Stokes six towns – Fenton.

Puben hadde nok utviklet et litt slitent rykte over noen år – men fikk nye eiere i 2013. De har lykkes i å ivareta et gammelt særpreg, men har også investert og løftet puben tilbake til en lokal og levende pub. Det er musikalske innslag på utvalgte dager. Linken til Stoke City er klokkeklar – mange bilder fra good old days henger i puben. Kort og godt oppfrisket, med sjel. Og det ser ut til å vare.