Flere magiske øyeblikk på fellestur

Skrevet av Richard Prestegård .

Tollgate Hotel: Stoke City legend Ricardo Fuller will be with us on the evening of Friday 14th October for a Q&A with Norwegian & local supporters.

Denne meldingen tikket inn rett før helga – og betyr altså at den slepne og uforutsigbare angriperen stiller på Tollgate fredag kveld 14. oktober, i møte med norske supportere og noen lokale fans.

Dette er en skikkelig godbit for de som husker Ricardo Fullers mange store øyeblikk i Stoke-drakta. Han spilte over 180 kamper for The Potters i perioden 2006 – 2012, og det gikk ofte et lite sus gjennom tilhengerne når Fuller satte fart og finter inn mot forsvarerne til motstanderen.  Ofte ble det sjanser – og mål: Fuller står bok ført med 43 for Stoke, og var en viktig spiller på veien opp fra Championship og etableringen i Premier League. Den lett slentrende mannen fra Jamaica, han fikk 73 landskamper, skapte også noen overskrifter utenfor banen. Disiplinen kunne være litt varierende…

Mye på menyen

Men altså: Norske supportere på fellestur kan se frem til et møte med «Citys nr 10», som en del av eventet på Tollgate for norske supportere fredag kveld. Velkjente Steve «The Voice» Buxton står for intervjuet av Fuller, og klubbfotograf Phil Greig er meldt inn med et galleri av bilder. Og så vil det ikke være noe overraskelse om veteraner fra SCOBA dukker opp. Det er også antydet fra England en ytterligere mulig gjest på fredag kveld, men det får vi bare ta som det kommer.

Her vil det være mye på menyen – også bokstavelig talt, Tollgate melder at egen «supporters menu» vil være på plass. Samling i baren på hotellet fra klokken 18.00, og så starter arrangementet «upstairs» litt etter dette. De som kommer reisende litt senere får bare hekte seg på så godt de kan.

Over 40 norske supportere er på fellesturen, Tollgate er fullbooket, og noen bor andre steder. Men, det er bare å møte opp – programmet er for alle norske fans på tur.       

Enda mer på menyen…       

Lørdag er det kamp – mot Sunderland 15.00 engelsk tid. Det vil ved denne anledningen ikke være mulig med noen omvisning på stadion, og konseptet med «Man of the Match» etter kamp er også noe endret, det står ikke på kjøreplanen denne gangen.  Det viktigste er likevel om Stoke hjemme på bet365 Stadium kan fortsette fremgangen etter sterke 1-1 borte mot Manchester United før landslagspausen. Også Sunderland har slitt innledningsvis – og dette kan være matchen som virkelig snur sesongen for Stoke.  

MEN: Det vil være rikelig anledning til å lage noen avtaler om oppkjøring før – og landing – etter kamp. Den beste areaen for dette er som vanlig frokosten på hotellet lørdag morgen – og husk: En full english breakfast tar unna 7 – 8 pints, matchdag er langdag…

Velkommen på fellestur – og flere magiske øyeblikk!

For styret i SCSBN

Runar Kvernen

Chairman

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.